Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB analitza la pena de presó permanent revisable

07/11/2016
L’ICAB analitza la pena de presó permanent revisable
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB analitza la pena de presó permanent revisable

Barcelona 7/11/2016. La Comissió de Justícia Penal Internacional del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Col·legi d’Advocats Penal Internacional de la Haia han organitzat per a demà dimarts, 8 de novembre, a les 19h, la conferència ‘Presó permanent revisable’.

La presó permanent revisable és una pena privativa de llibertat de duració indeterminada i subjecta a revisió. Es diferencia de la resta de penes privatives de llibertat del nostre ordenament en què el mer compliment del temps és condició necessària però no suficient per a obtenir la llibertat; i es diferencia de l’anomenada cadena perpètua en què el compliment del temps permet aconseguir la llibertat en el mateix moment en què s’aprecia per part les autoritats judicials i penitenciàries que no subsisteixen els riscos per a la comunitat de què aquella persona pugi reiterar la comissió delictiva de determinats fets. Aquesta pena està reservada als delictes d’excepcional gravetat

Luis del Castillo Aragón,  president de la Comissió de Justícia Penal Internacional de l’ICAB i president honorari del Col·legi d’advocats Penal Internacional de la Haia presentarà l’acte en què hi participarà com a ponent Jaime Conejo Heredia, magistrat-Jutge titular del Jutjat d’Instrucció 16 de  Barcelona i ex membre del cos jurídic militar.

L’acte comptarà amb la participació d’Erika Torregrosa Acuña, vicepresidenta de la Comissió de Justícia Penal Internacional del ICAB,  i serà moderat per Javier García Mallol, vocal d’aquesta mateixa Comissió de l’ICAB.

CONVOCATÒRIA

Acte

L’ICAB analitza la pena de presó permanent revisable 

Dia i hora

Dimarts 8 de novembre a les 19h

Lloc

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. (Mallorca 283). Aula 72

 

 

 

 

 

 Per a més informació
Departament de Comunicació del Col·legi d’Advocats de Barcelona
Clara Llensa (661171111) // Roser Ripoll (650347845)
Tel. 93 496 18 80 / Ext. 5065/5071
premsa@icab.es