Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: El fiscal Horrach i el director de l’Oficina Antrifrau de Catalunya participaran demà a l’ICAB en la taula-rodona “Protecció dels denunciants 'Whistle-Blowers' de la corrupció”

24/11/2016
També hi participaran l’Inspector en Cap de la Secció de la Policia Judicial de Barcelona, Juan A. Pablo Yubero, i el magistrat de l’Audiència provincial de Barcelona, Josep Niubó
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: El fiscal Horrach i el director de l’Oficina Antrifrau de Catalunya participaran demà a l’ICAB en la taula-rodona “Protecció dels denunciants 'Whistle-Blowers' de la corrupció”

L’acte tindrà lloc demà divendres, 25 de novembre, a les 17h, a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

Barcelona 24/11/2016. El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) juntament amb la Fundació Nous Horitzons i el Grup Els Verds – Aliança lliure europea del Parlament Europeu presentaran demà divendres, 25 de novembre, a les 17h, la proposta de la directiva europea del grup Els verds al Parlament Europeu: “Protecció dels denunciants 'Whistle-Blowers' de la corrupció i d'altres pràctiques contra el bé comú”. L’acte tindrà lloc a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca, 283)

La presidenta de la Fundació Nous Horitzonts, Dolors Comas d’Argemir, i l’ Eurodiputat del Grup VERDS-Aliança lliure europea (G-EFA), Ernest Urtasun, presentaran aquesta acte on intervindrà Pam Barlett, assessora en Democràcia i Transparència del Grup dels Verds (G-EFA) al Parlament Europeu, per donar a conèixer aquesta proposta.

A continuació  tindrà lloc la taula-rodona on hi participaran el fiscal  de Palma de Mallorca, Pedro Horrach Arrom; el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya i ex president del Tribunal Superior de Justícia Catalunya, Miguel Ángel Gimeno Jubero, l’inspector en Cap de la Secció de la Policia Judicial Barcelona, Juan A. Pablo Yubero, i el magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona, Josep Niubó.

La taula serà moderada per Isidor Garcia, responsable de la Comissió de Normativa de l'ICAB.
 
CONVOCATÒRIA
Acte:    El fiscal Horrach i el director de l’Oficina Antrifrau de Catalunya participaran demà a l’ICAB en la taula-rodona “Protecció dels denunciants 'Whistle-Blowers' de la corrupció”
Dia i hora:     Divendres 25 de novembre, a les 17h
Lloc:    Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. (Mallorca 283). Aula 75

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat