Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort

Es presenta a l’ICAB la nova etapa de Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort

27/10/2016
La Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort inicia una nova etapa i ho ha fet organitzant un acte institucional a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB).
Es presenta a l’ICAB la nova etapa de Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort

La Fundació, que té per objectius la difusió de la cultura jurídica internacional i el suport a la reinserció social de les persones sotmeses a penes privatives de llibertat, vol reforçar el seu caràcter d’espai de reflexió i proposta jurídica sobre assumptes d’actualitat, en col·laboració i diàleg amb altres entitats acadèmiques i socials i amb les diverses disciplines del coneixement.

Oriol Rusca, president de la Fundació i degà de l’ICAB, ha declarat que la Fundació vol dedicar una especial atenció a totes les qüestions relacionades amb la defensa dels drets humans i amb la protecció jurídica dels menors i de les persones en situació de risc.

Del Patronat de la Fundació Sant Raimon de Penyafort formen part, a més de l’ICAB, el Consejo General de la Abogacía Española (GCAE), el Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) i la Federació de Col·legis d’Advocats d’Europa (FBE).

En el transcurs d’aquest acte, el president executiu de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMeD), Senén Florensa, ha impartit la conferència La Mediterrània, tomba o bressol de la dignitat de la persona.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat