Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: Jornada: “El CETA i els tractats comercials: conseqüències i resistències”

22/02/2017
Convoca aquest acte Fronteres i Drets, juntament amb la Comissió de Defensa del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, el Sindicato letrados Administración de Justicia (SISEJ), Unión progresista de fiscales, l’Associació catalana de juristes demòcrates i Jutges per a la Democràcia
CONVOCATÒRIA: Jornada: “El CETA i els tractats comercials: conseqüències i resistències”

Tindrà lloc el divendres, 24 de febrer, de 10 a 14h, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Barcelona, 21 de febrer de 2017. El proper divendres, 24 de febrer, de 10 a 14h, se celebrarà la jornada “El CETA i els tractats comercials: conseqüència i resistències”. L’acte el convoca  Fronteres i Drets, juntament amb la Comissió de Defensa del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, el Sindicato de letrados de la Administración de Justicia (SISEJ), Unión progresista de fiscales (UPF), l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates i Jutges per a la Democràcia.

Aquesta jornada es dividirà en dues taules.

La primera serà de 10 a 11:30h i comptarà amb participació com a ponents de José María Fernández Seijo, magistrat especialista en Mercantil de Barcelona; de Chelo Chacartegui, professora de Dret del Treball (UPF) i de Marco Aparicio, professor de Dret de la Universitat de Girona. La taula serà moderada per Rafael Lafuente (SISEJ)

Mentre que a la segona taula, que s’iniciarà a les 12h, hi participaran Albert Recio, professor d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona; Eliseo Oliveras, periodista i analista sobre la UE i política Internacional i Miguel Ángel Soto, membre de Greenpeace España i de la Campaña “No al TTIP/CETA”. Moderarà la taula Virginia García Aller (UPF)

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

Jornada:El CETA i els tractats comercials: conseqüències i resistències

Dia:

Divendres, 24 de febrer, de 10 a 14h

Lloc:

Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

C/ Ausiàs March 40, Sala d’actes

 

 

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat