Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: L’ICAB analitza la ‘Ciberdelinqüència internacional’ i els buits legals que existeixen per perseguir-la

09/12/2016
La Comissió de Justícia Penal Internacional del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Col·legi d'Advocats Penal Internacional de La Haia han organitzat la conferència “Ciberdelinqüència internacional”.
CONVOCATÒRIA: L’ICAB analitza la ‘Ciberdelinqüència internacional’ i els buits legals que existeixen per perseguir-la

Barcelona 9/12/2016.- Serà el proper dilluns 12 de desembre, a les 19h, al Centre de Formació de l’ICAB (Mallorca 281).

La conferència comptarà amb la participació com a ponent de Narciso Ortega Oliva, ex cap Superior del Cos Nacional de Policia a Catalunya. Ortega farà un repàs de la legislació actual on estan tipificats alguns delictes cibernètics, analitzarà les dades de la memòria de la Fiscalia sobre aquest àmbit, explicarà el concepte de seguretat i donarà a conèixer casos pràctics on aquesta ha estat vulnerada.

La conferència també servirà per comparar la ciberdelinqüència a Espanya vers altres països d’Europa i per denunciar, d’una banda,  els buits legals de la legislació per penalitzar les conductes que es produeixen en l’àmbit de les xarxes socials –on la societat sempre va molt per endavant de la normativa a aplicar- i la manca de seguretat.

L’acte serà presentat per Luis del Castillo, president de la Comissió de Justícia Penal Internacional de l'ICAB i president honorari del Col·legi d'Advocats Penal d'Internacional de La Haia, i per Erika Torregrosa, vicepresidenta de la Comissió de Justícia Penal Internacional de l'ICAB. Serà moderada per Javier García Mallol, vocal de la Comissió de Justícia Penal Internacional del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.


CONVOCATÒRIA
Acte: L’ICAB analitza la ‘Ciberdelinqüència internacional’ i els buits legals que existeixen per perseguir-la
Dia i hora: Dilluns 12 de desembre, de 19 a 21h
Lloc:  Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Centre de Formació (Mallorca 281).  Aula 2

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat