Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Jornades a l’ICAB sobre els aspectes problemàtics de la prova civil

23/11/2016
La Revista Jurídica de Catalunya organitza aquestes jornades per als dies 24 i 25 de novembre
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Jornades a l’ICAB sobre els aspectes problemàtics de la prova civil

S’analitzarà qüestions actualment problemàtiques com la prova dels nous barems d’accidents de circulació, els criteris de disponibilitat de la prova en la doctrina del TS, la flexibilitat de la prova en els processos de família, la prova de la responsabilitat empresarial, el nou règim de la prova del dret estranger, entre altres qüestions

Barcelona 23/11/2016. La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) celebra els propers demà dijous, 24 i el divendres, 25 de novembre, a la seu del Col•legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), el 'Congrés sobre la prova civil: aspectes problemàtics'.

La inauguració de les jornades serà demà dijous, a les 16h, per part del degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca,  pel president de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, Josep-D. Guàrdia Canela; pel director de la Revista Jurídica de Catalunya, Eugeni Gay Montalvo; pel catedràtic de dret processal de la Universitat Rovira i Virgili i president de l’Associació de Probàtica i Dret Probatori (APDP), Joan Picó i Junoy i pel catedràtic acreditat de dret processal i director de la Fundación Manuel Serra Domínguez (FMSD), Vicente Pérez Daudí.

La jornada RJC té com a finalitat debatre les novetats legislatives i jurisprudencials més rellevants en matèria de prova civil des d’una òptica eminentment pràctica. S’analitzarà la darrera reforma de la LEC (Llei 42/2015, de 5 d’octubre) en matèria de prova en els judicis monitori i verbal, com també els aspectes probatoris de la Llei 29/2105, de 30 de juliol, de cooperació jurídica internacional. En la jornades s’analitzaran qüestions tan problemàtiques com la prova dels nous barems d’accidents de circulació, els criteris de disponibilitat de la prova en la doctrina del Tribunal Suprem, la realitat de la flexibilització de la prova en els processos de família, la prova de la responsabilitat empresarial, el nou règim de la prova del dret estranger, entre moltes d’altres.
Tots els ponents són experts d'alt nivell en matèria probatòria (advocats, magistrats i professors). Podeu consultar el programa detalla a través del següent enllaç

La cloenda de les jornades de la Revista Jurídica de Catalunya es realitzarà el divendres 25 de novembre, a les 13h amb la conferència “La prova de la responsabilitat empresarial” a càrrec d’Ignacio Sancho Gargallo, magistrat del Tribunal Suprem i acadèmic honorari de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya i dels parlaments del director executiu de la RJC, Daniel Vázquez Albert, i del professor titular de dret processal i patró de la Fundación Manuel Serra Domínguez (FMSD), Joan Prat Rubí.


CONVOCATÒRIA
Acte:    Jornades a l’ICAB sobre els aspectes problemàtics de la prova civil
Dia i hora:    Dijous 24 de novembre, de 16:00 a 20:30 h. Divendres 25 de novembre, de 9:00 a 14:00 h
Lloc:    Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), 8a Planta c/ Mallorca, 283

Contactes