Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: La Fundació Sant Raimon de Penyafort inaugura el seu Espai de Reflexió parlant sobre la situació actual de la Convenció de Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant

16/03/2017
Serà en el marc de la conferència a càrrec del professor Jorge Cardona Llorens, únic espanyol que forma part del Comitè dels Drets de l’Infant, òrgan d’experts independents que supervisa l’aplicació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant.
CONVOCATÒRIA: La Fundació Sant Raimon de Penyafort inaugura el seu Espai de Reflexió parlant sobre la situació actual de la Convenció de Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant

L’acte tindrà lloc avui dijous, 16 de març, a les 19h, al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Barcelona, 16 de març de 2017. La Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort  inaugura el seu Espai de Reflexió. Ho fa avui dijous, 16 de març, a les 19h, amb motiu de la conferència “La Convenció de Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant, avui”, que tindrà lloc  al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, seu de la Fundació.

El president de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort i degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, presentarà l’espai de reflexió,  mentre que la diputada de la Junta de Govern Carme Adell presentarà la conferència, que serà impartida per Jorge Cardona Llorens, catedràtic de dret internacional públic de la Universitat de València i únic espanyol que és membre del Comitè dels Drets de l’Infant de Nacions Unides, òrgan d’experts independents que supervisa l’aplicació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant pels seus Estats part. El Comitè també supervisa l’aplicació dels protocols facultatius de la Convenció, relatius a la participació d’infants en els conflictes armats i a la utilització de nens en pornografia. La conferència serà moderada per Xavier Puigdollers, patró de la Fundació.

L’Espai de Reflexió de la Fundació Sant Raimon de Penyafort vol configurar-se com a una trobada periòdica d’experts jurídics i d’altres àmbits de coneixement per debatre sobre assumptes d’actualitat

Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort

La Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort està fortament vinculada a l’advocacia, ja que formen part del seu Patronat l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, el Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya, el Consejo General de la Abogacía Española i la Federació de Col·legis d’Advocats d’Europa.

Les finalitats de la Fundació són la difusió de la cultura jurídica, no únicament en ambients professionals, sinó en la societat en general, la col·laboració en la reinserció social i el foment de l’intercanvi entre les diferents cultures jurídiques del món. L’activitat de la Fundació presta una especial atenció a les qüestions relacionades amb la protecció jurídica dels menors i de les persones en situació de risc.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

La Fundació Sant Raimon de Penyafort inaugura el seu Espai de Reflexió parlant sobre la situació actual de la Convenció de Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant

Dia:

Dijous, 16 de març, de 2017 a les 19h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
(Mallorca 283) Pati de Columnes

 

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat