Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: La Fundació Degà Ignasi de Gispert estrena web i grup de voluntaris que ajuden als advocats/des que ho necessiten

30/09/2016
Serà en el marc d’un acte que tindrà lloc el proper 3 de novembre al Col•legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca, 283)
NOTA DE PREMSA: La Fundació Degà Ignasi de Gispert estrena web i grup de voluntaris que ajuden als advocats/des que ho necessiten

Barcelona 30/9/2016. La Fundació Degà Ignasi de Gispert, que té com a objectiu prestar ajuda –de tot tipus- als advocats/des que es troben en una situació complicada, ja sigui per malaltia o altra circumstància, se suma a la celebració del Dia de la Fundacions i donacions, que se celebra el dia 1 d’octubre. 

En el marc d’aquesta celebració anuncia que la Fundació Degà Ignasi de Gispert tindrà pàgina web pròpia, que estarà operativa a partir del 3 de novembre, dia en què es farà la presentació oficial d’aquest ‘site’. 

L’acte de presentació de la pàgina web es realitzarà el dijous 3 de novembre, a les 19h, a la seu del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). Comptarà amb la participació del president de la Fundació Degà Ignasi de Gispert i degà de l’ICAB, Oriol Rusca, juntament amb els altres patrons d’aquesta Fundació, de la vicedegana del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona i vicepresidenta del grup de voluntaris de l’ICAB , Rosa Maria Barberà i de la vicepresidenta del grup de voluntaris del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Carmen Defoin. 

L’acte s’iniciarà amb una xerrada per part d’Oscar Camps, director de Proactiva Open Arms, organització no governamental de Badalona que té com a missió rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa i que estan fugint dels conflictes bèl·lics, persecució o pobresa que pateixen als seus respectius països. Camps donarà a conèixer com es va posar en marxa aquesta ONG i el testimoni del seu treball a les costes gregues.

A continuació es presentarà la pàgina web de la Fundació Degà Ignasi de Gispert.  Aquesta pàgina s’ha creat per tal donar visibilitat a la tasca que realitza. A la pàgina web de la Fundació Degà Ignasi de Gispert s’explicarà les tasques que duen a terme, les diferents vies per posar-se en contacte amb la Fundació, la documentació que han d’aportar les persones que busquen ajuda, les campanyes de recaptacions de fons, com fer un donatiu i informacions d’interès, com per exemple les adreces del Centre Social per tal que l’usuari pugui identificar quin centre és més a prop de casa seva, informació sobre atenció a la Pobresa Energètica, el Bo Social, Tarifes socials d’aigua, entre altres aspectes.

Durant aquest acte, la Fundació Degà Ignasi de Gispert ressaltarà la tasca que realitzen la trentena d’advocats/des voluntaris de l’ICAB que participen en tasques de la Fundació. Precisament per aquest motiu els voluntaris rebran el carnet acreditatiu que els identifica com a  advocats/des voluntaris. 

Fundació Degà Ignasi de Gispert
La Fundació degà Ignasi de Gispert va ser creada pel Col•legi de l'Advocacia de Barcelona, la Caixa d'Advocats i la Mútua de Previsió Social dels Advocats de Catalunya l'any 1999 amb l'objectiu de realitzar obra social per als col•legiats/des i els seus familiars. En aquest sentit, la Fundació ofereix ajut econòmic als advocats i les advocades que pateixen greus dificultats econòmiques per raons de malaltia o accident. Excepcionalment, aquestes prestacions també poden arribar a persones vinculades a l'ICAB que es trobin en les mateixes circumstàncies.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat