Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L’ICAB se suma dilluns 24 a la commemoració del ‘Dia de les Nacions Unides’

21/10/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) se suma un any més a la jornada commemorativa per celebrar “El Dia de les Nacions Unides” , que es commemora cada 24 d’octubre per celebrar que la Carta de les Nacions Unides va entrar en vigor el 24 d’octubre de 1945.
NOTA DE PREMSA: L’ICAB se suma dilluns 24 a la commemoració del ‘Dia de les Nacions Unides’

Barcelona, 21/10/2016. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) se suma un any més a la jornada commemorativa per celebrar “El Dia de les Nacions Unides” , que es commemora cada 24 d’octubre per celebrar que la Carta de les Nacions Unides va entrar en vigor el 24 d’octubre de 1945.

Per aquest motiu, durant tota la jornada del proper dilluns onejarà del “Palauet Casades” (situat al carrer Mallorca 283 i seu del Col·legi de  l’Advocacia de Barcelona) la bandera de l’ONU.

La Carta de les Nacions Unides va néixer amb l’objectiu de mantenir la pau i la seguretat internacional, així com prendre les mesures col·lectives per prevenir i eliminar les amenaces que es puguin donar en aquest àmbit per mitjans pacífics, de conformitat amb els principis de la justícia i del dret internacional. Igualment, vol desenvolupar les relacions amistoses entre nacions, basades en el respecte al principi d’igualtat, així com realitzar cooperació internacional per ajudar a solucionar els problemes internacionals de caràcter econòmic, social, cultural o humanitari, tot promovent el respecte pels drets humans i les llibertats fonamentals per a tothom, sense distinció de raça, sexe, llengua i religió.