Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L’ICAB organitza el IV Congrés Internacional d’Arbitratge

30/08/2016
Àrbitres procedents d’arreu del món participaran com a ponents d’aquest Congrés.Amb aquesta nova edició el Congrés Internacional d’Arbitratge de l’ICAB és consolida i es configura com un referent per a tots els professionals d’aquest àmbit.
NOTA DE PREMSA: L’ICAB organitza el IV Congrés Internacional d’Arbitratge

Barcelona 30/8/2016. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza els dies 1o i 11 de novembre la quarta edició de l’ ‘International Arbitration Congress’.

Amb aquesta iniciativa l’ICAB vol d’una banda, apropar el món de l’arbitratge a l’advocacia i, de l’altra, aprofundir en aspectes concrets d’aquest àmbit. Per aquest motiu, en aquesta edició del Congrés els temes que s’analitzaran són: Ordre públic vessant formal, propietat industrial i intel·lectual i arbitratge; administració i arbitratge; i Dret de la UE  i arbitratge.

Entra a www.icab.cat i consulta el programa detallat.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat