Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA:Demà 13 de maig, jornada a Santa Coloma de Gramenet sobre la mediació com a solució als conflictes

12/05/2016
L’objectiu de la jornada, que es divideix en quatre ponències, és donar a conèixer com es gestiona i com s’ofereix la mediació des dels serveis públics, com es gestiona la mediació quan el conflicte ja ha estat judicialitzat i els beneficis emocionals de la mediació per a les persones que són dins el conflicte.
CONVOCATÒRIA:Demà 13 de maig, jornada a Santa Coloma de Gramenet sobre la mediació com a solució als conflictes

Barcelona 12/05/2016. Demà dia 13 de maig, de 9.30 a 14h,  tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet una jornada que sota el títol “A Santa Coloma la mediació, una solució per a tothom”  abordarà els aspectes més importants sobre la mediació, com a mètode de resolució de conflictes.

Participaran en aquesta jornada el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, a través del CEMICAB,  l’Ajuntament i els Jutjats de Santa Coloma de Gramenet, la Policia Local, Mossos d’Esquadra i els serveis de convivència ciutadana.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la diputada del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i responsable del CEMICAB, Mercè Claramunt inauguraran aquesta jornada, que tindrà lloc a l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet (carrer de Rafael Casanova, 5. Metro L1 estació Santa Coloma).

Finalment, la diputada de la Junta de Govern de l’ICAB  responsable del CEMICAB, Mercè Claramunt, donarà dades sobre les mediacions que s’han realitzat en el darrer any en aquest centre de mediació, mentre que Rosa Torre, directora del CMDPC (Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya) facilitarà dades d’aquest centre de mediació.
 
Per més informació consulteu el següent enllaç

CONVOCATÒRIA

Acte: Demà 13 de maig, jornada a Santa Coloma de Gramenet sobre la mediació com a solució als conflictes
Dia i hora: Divendres, 13 de maig, de 9.30 a 14h
                 Inauguració: 9’30 hores
                Atenció als mitjans: 11’15 hores
Lloc:Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet (carrer de Rafael Casanova, 5. Metro L1 estació Santa Coloma).

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat