Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: El degà de l’ICAB, el ministre i el conseller de Justícia homenatgen l’advocacia barcelonina

18/02/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona homenatja als prop de 600 advocats que enguany compleixen 25 i 50 anys d’exercici de la professió, en el marc de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: El degà de l’ICAB, el ministre i el conseller de Justícia homenatgen l’advocacia barcelonina

Serà el divendres 19 de febrer, a les 17.30h al Palau de Congressos de Catalunya.

L’acte comptarà amb l’assistència del president del Tribunal de Justícia de Catalunya, del conseller d’interior, de la presidenta del Consejo General de la Abogacía Española, del vicepresident del Consell de l’Advocacia Catalana,  entre altres autoritats.

En el transcurs d’aquest acte també es lliuraran les medalles del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Barcelona 18/2/2016. La Festa del patró dels advocats de Barcelona arribarà al seu punt àlgid demà divendres 19 de febrer, a les 17.30h, moment en què es durà a terme al Palau de Congressos de Catalunya la Sessió Solemne o acte d’homenatge als advocats del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona que compleixen 25 i 50 anys d’exercici de la professió.

El degà de l’ICAB, Oriol Rusca, inaugurarà la Sessió Solemne, un acte que comptarà amb l’assistència del ministre de Justícia, Rafael Catalá, del president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, del conseller de Justícia, Carles Mundó, del conseller d’Interior, Jordi Jané, de la presidenta del Consejo General de la Abogacía Española, Victoria Ortega; del vicepresident del Consell de l’Advocacia Catalana, Jordi Albareda,  dels degans emèrits de Corporació, entre altres autoritats. 

L’ICAB retrà homenatge a 597 col·legiats,  544 col·legiats dels quals compleixen 25 anys d’exercici de la professió i 53 en celebren les noces d’or. D’aquesta manera, la Sessió Solemne reunirà en un únic acte a aquestes dues generacions d’advocats amb la de nous lletrats que s’incorporen a la professió, ja que com a acte simbòlic dos nous col·legiats juraran o prometran les normes deontològiques de l’advocacia durant aquest acte.

En el transcurs de la Sessió Solemne es lliuraran les medalles de l’ICAB. Enguany es premia a Miguel Ángel Gimemo, president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a l’advocada i exsecretària del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Eva Labarta, i a l’Asociación foro penal venezolano. Acte seguit el conseller de Justícia pronunciarà unes paraules.

Posteriorment, el ministre de Justícia imposarà la Creu Distingida de Primera Classe de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort al lletrat i ex secretari de l’ICAB Luis Antonio Sales Camprodon i a continuació imposarà la Gran Creu de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort al conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané. El ministre de Justícia serà l’encarregat enguany de clausurar la Sessió Solemne.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges al vestíbul del Palau de Congressos de Catalunya de l’entrada de les autoritats que assisteixen a la Sessió Solemne a partir de les 17h.  A les 19.30h el degà de l’ICAB, el ministre de Justícia i el conseller de Justícia atendran als mitjans. El punt de trobada serà el ‘hall’ del Palau de Congressos de Catalunya. És necessari confirmar assistència a premsa@icab.cat

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat