Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

AGENDA:9 de maig, teatre solidari a l’ICAB amb motiu del 50è aniversari de l’Escola de Pràctica Jurídica

18/04/2016
Es representarà al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona l’obra de teatre: ‘L'últim dietari. Recreació dramàtica sobre la figura de Frederic Roda i Ventura (1898-1967)’
AGENDA:9 de maig, teatre solidari a l’ICAB amb motiu del 50è aniversari de l’Escola de Pràctica Jurídica

Barcelona 14/04/2016. Amb motiu dels 50 anys de l’Escola de Pràctica Jurídica representarà el dilluns 9 de maig, a les 20:30h, al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) l’obra ‘L’últim dietari. Recreació dramàtica sobre la figura de Frederic Roda i Ventura’.

El muntatge, realitzat per Ignasi Roda Fàbregas, descobrirà les diverses facetes del seu avi, Frederic Roda i Ventura, degà de l’ICAB entre els 1963 i 1967 i durant el mandat del qual es va impulsar  l’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ) d’aquesta Corporació. En morir Frederic Roda i Ventura de forma inesperada, la Junta de Govern va decidir afegir el seu nom a l’EPJ.

L’obra, que es divideix en 8 parts, també dóna a conèixer aspectes de la seva vida personal i professional de Frederic Roda i Ventura, fent una important referència al compromís del protagonista amb l’advocacia.

Ja estan a la venda les entrades!

El tiquet té un preu de 10 euros. Els beneficis d’aquesta representació aniran a càrrec de la Fundació degà Ignasi de Gispert, creada per tal d’oferir ajut econòmic als advocats/des que pateixen greus dificultats econòmiques per raons de malaltia o accident.

CONVOCATÒRIA

Acte: 9 de maig, teatre solidari a l’ICAB amb motiu del 50è aniversari de l’Escola de Pràctica Jurídica
Dia i hora: Dilluns 9 de maig a les 20.30h
Lloc: Sala d’Actes del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283)

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat