Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: Rafael Espino Rierola, nou president del Tribunal Arbitral de Barcelona

05/02/2016
Rafael Espino Rierola, advocat i secretari de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha estat designat com a nou president del Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB
NOTA DE PREMSA: Rafael Espino Rierola, nou president del Tribunal Arbitral de Barcelona

Barcelona 5/02/2016. El nomenament s’ha produït per unanimitat de totes les institucions que integren l’Associació Catalana per a l’Arbitratge, formada pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), el Col·legi de Notaris de Catalunya, el Consell de l’Advocacia Catalana, el Deganat de Catalunya dels Registradors de la Propietat i Mercantils, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

S’ha designat com a vicepresident del TAB al notari  Diego de Dueñas Álvarez i s’incorpora com a vocal a l’advocat José María Rojí Buqueras.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat