Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA:L’ICAB participa al Bizbarcelona, la plataforma d'internacionalització, finançament i creació d'empreses

03/05/2016
BizBarcelona converteix Barcelona en la capital de l'emprenedoria i en la cita ineludible per trobar noves idees, fer créixer els negocis i promoure l’emprenedoria. Per això, un any mes el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona participa en aquesta saló amb un estand i assessorant a empreses i futurs emprenedors.
NOTA DE PREMSA:L’ICAB participa al Bizbarcelona, la plataforma d'internacionalització, finançament i creació d'empreses

Barcelona, 29/04/2016. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) oferirà assessorament jurídic en el marc del BizBarcelona 2016, plataforma d’internacionalització, finançament i creació d’empreses que es realitzarà els dies 1 i 2 de juny a la Fira de Barcelona.

Durant aquests dos dies advocats/des voluntaris de l’ICAB participaran en l’espai bizpimes, bizemprèn i bizeconomia social per tal facilitar un primer consell orientador als emprenedors sobre la consulta formulada en l’àmbit del dret mercantil, civil, fiscal o laboral; També es dóna resposta sobre qüestions específiques per a empreses i activitats empresarials com són la legislació sobre Protecció de Dades, dret de Propietat Industrial o Intel·lectual, normativa sobre competència, etc.
 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat