Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA:L'ICAB analitza els projectes dels tractats internacionals de lliure comerç i lliure prestació de serveis TTIP-CETA-TISA

19/05/2016
Serà en el marc de la conferència que tindrà lloc el dimarts, 24 de maig, a les 18h i que ha organitzat la Secció de Dret Comunitari i Internacional del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.L’acte comptarà amb la participació com a ponents de l’alcadessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, del cap de comunicació de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, Mark Jeffery, del professor d’Estructura Econòmica Mundial i Economia del Coneixement de la UB, Jordi Vilaseca i de la professora de Dret Internacional i directora de la Càtedra d’Economia Solidària de la UAO, Carmen Parra.
CONVOCATÒRIA:L'ICAB analitza els projectes dels tractats internacionals de lliure comerç i lliure prestació de serveis TTIP-CETA-TISA

Barcelona 19/05/2016. La Secció de Dret Comunitari i Internacional del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza el proper dimarts, 24 de maig, a les 18h, una conferència per tal de donar a conèixer els projectes d’acord de comerç de serveis (TISA), el projecte d’acord sobre la negociació Transatlàntica entre els Estats Units i Europa (TTIP) i el projecte de tractat de lliure comerç entre la UE i Canadà (CETA). L’objectiu d’aquesta conferència també és mostrar els avantatges i inconvenients del TISA, TTIP i CETA des d’un punt de vista polític, econòmic, jurídic i social.

Per aquest motiu la Secció de Dret Comunitari i Internacional ha convidat a participar com a ponents a Mark Jeffery, cap de comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Jordi Vilaseca i Requena, professor i investigador d'Estructura Econòmica Mundial i Economia del Coneixement de la Universitat de Barcelona; Carmen Parra Rodríguez, professora de Dret Internacional i directora de la Càtedra d'Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU i Núria Parlon Gil, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i llicenciada en Ciències Polítiques.

En finalitzar l’exposició d’aquests experts, que serà moderada per Blanca Padrós i Miquel Àngel Martínez, presidenta i vicepresident, respectivament,  de la Secció de Dret Comunitari i Internacional de l'ICAB, es donarà pas a un torn de preguntes per part dels assistents.

CONVÒCATORIA

Acte:L'ICAB analitza els projectes dels tractats internacionals de lliure comerç i lliure prestació de serveis TTIP-CETA-TISA

Dia i hora:Dimarts, 24 de maig, de 18 a 21h

Lloc:Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (8a planta)

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat