Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA INTERCOL·LEGIAL: Els Col·legis professionals lliuraran un Manifest en defensa dels drets dels refugiats al director de l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona

16/03/2016
Serà demà dijous, 17 de març, a les 13.15h al Passeig de Gràcia, 90 Aquesta acció forma part de la campanya que els Col•legis professionals impulsen sota el lema 'Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les persones'
CONVOCATÒRIA DE PREMSA INTERCOL·LEGIAL: Els Col·legis professionals lliuraran un Manifest en defensa dels drets dels refugiats al director de l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona

Barcelona 16/03/2016. L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, en la qual estan representades més de 100 corporacions de tots els àmbits professionals integrades per més de 250.000 col·legiats i col·legiades, ha elaborat un Manifest en defensa dels drets dels refugiats per tal de preservar els seus drets i al qual es poden sumar totes les Administracions, entitats públiques i privades, ONG, i tots aquells col·lectius i ciutadania que vulguin revertir la situació actual en què es troben els migrants. El president de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya , Oriol Rusca, lliurarà al director de l’Oficina de la Comissió Europea,  Ferran Tarradellas, aquest manifest. Rusca estarà acompanyat per una representació de diversos membres de la Junta Directiva de la Intercol·legial.
 
Aquesta acció s’emmarca dins la campanya amb el lema “Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les persones” per denunciar la situació infrahumana en què es troben les persones refugiades que arriben a sòl europeu. Una situació que s’ha agreujat arran del preacord assolit entre la Unió Europea i Turquia, que preveu expulsar a tots els que arribin irregularment a Grècia, inclosos els que fugen de guerres o pateixen persecució, com els refugiats sirians.  
 
Igualment dins la campanya “Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les persones” s’han habilitat les etiquetes #solidaritatrefugiats i #refugiatsintercolcat per tal de mostrar a les xarxes socials el rebuig a la situació en què s’està tractant als refugiats i alhora per recollir totes les accions que s’estan duent a terme des de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.
El president de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya atendrà als mitjans de comunicació un cop lliurat el manifest.
 
CONVOCATÒRIA DE PREMSA
Acte: Els Col·legis professionals lliuraran un Manifest en defensa dels drets dels refugiats a l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona
Dia i hora: Dijous, 17 de març, a les 13.15h
Lloc:Oficina de la Comissió Europea a Barcelona, Passeig de Gràcia, 90

Què és l’Associació Intercol·legial
L’Associació Intercol·legial, que representa més de 100 col·legis professionals amb més de 250.000 col·legiats/des de tots els àmbits professionals, va néixer amb la voluntat de reforçar la projecció social dels col·legis professionals, impulsar iniciatives d’interès comú, actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu, independentment del sector al qual pertanyin.

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat