Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CANVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB analitza 'la nul·litat de les accions de Bankia” arran de les recents sentències del Tribunal Suprem

24/02/2016
Durant la conferència que tindrà lloc demà dimarts 25 de febrer, a les 19h, al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona es donaran a conèixer els aspectes referits a la problemàtica resolta pel Tribunal Suprem des de la visió de la magistratura i des de la visió de l’advocacia, analitzant les garanties que la normativa vigent ofereix a l’inversor en el mercat de valors i als consumidors, les exigències que han de complir els tríptics informatius propis d’aquest tipus d’operacions de subscripció i les conseqüències derivades de les seves inexactituds.
CANVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB analitza 'la nul·litat de les accions de Bankia” arran de les recents sentències del Tribunal Suprem

Barcelona 24/2/2015. La Secció de Dret Processal i la Comissió de Normativa del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitzen demà dijous, 25 de febrer, a les 19h, la conferència sobre “La nul·litat de les acciones de Bankia (STS 3/2/16)”.

L’objectiu de l’ICAB amb aquest acte és oferir als advocats i advocades que han estat defensant clients afectats per l’adquisició d’accions de BANKIA -a través d’oferta pública de subscripció- l’opinió d’experts en la matèria, sobre tot arran de les dues sentències recents del Tribunal Suprem, del passat 3 de febrer de 2016, que anul·len aquesta operació de subscripció d’accions. Atès que BANKIA ha fet una oferta als perjudicats, aquesta conferència també servirà per valorar les conseqüències de la desestimació de les accions judicials iniciades.  

Els experts convidats com a ponents d’aquesta conferència són Juan M. de Castro Aragonés, advocat que ha exercit com a magistrat del Mercantil a Barcelona; Guillem Soler Solé, magistrat de Primera Instància de Barcelona i Francesc Tusquets Trias de Bes, advocat i professor titular de dret mercantil de la Universitat de Barcelona. L’acte serà moderat per l’advocat i membre de la Comissió de Normativa de l’ICAB, Jesús Sánchez.

Els diferents punts de vista exposats pels ponents abastaran els aspectes referits a la problemàtica resolta pel Tribunal Suprem des de la visió de la magistratura i des de la visió de l’advocacia, analitzant les garanties que la normativa vigent ofereix a l’inversor en el mercat de valors i als consumidors, les exigències que han de complir els tríptics informatius propis d’aquest tipus d’operacions de subscripció i les conseqüències derivades de les seves inexactituds.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat