Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB lliura la medalla del Consejo General de la Abogacía Española en el marc d’un acte d’imposició de togues a nous advocats

15/02/2016
L’acte servirà per imposar la toga a 28 nous col·legiats i col·legiades del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona així com per lliurar els guardons als guanyadors del Concurs d’Oratòria Memorial Amadeu Maristany; i dels premis: Ferrer Eguizábal; Noves Idees; Duran i Bas; Memorial Pedro Martín García; Felip Portabella i el Premi Treballs de Recerca de l’Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB lliura la medalla del Consejo General de la Abogacía Española en el marc d’un acte d’imposició de togues a nous advocats

L’acte serà inaugurat pel degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, i comptarà amb la participació de Miguel Ángel Gimeno Jubero, president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya; Victoria Ortega Benito, presidenta del Consejo General de la Abogacía Española.

La cloenda de l’acte anirà a càrrec de Jordi Albareda Cañadell, vicepresident del Consell de l’Advocacia Catalana.

Barcelona 15/2/2015. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) lliurarà demà dimarts, 16 de febrer, a partir de les 19h, la Medalla al Mèrit en el Servei de l’Advocacia del Consejo General de la Abogacía Española, així com els guardons als guanyadors del Concurs d’Oratòria Memorial Amadeu Maristany; del Premi Ferrer Eguizábal; del Premi Noves Idees de Servei; del Premi de Treballs de Recerca de l’Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses; del Premi Duran i Bas; del Premi Memorial Pedro Martín García i del Premi Felip Portabella.

Aquest acte servirà també per imposar la toga i donar així la benvinguda dins el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona a 28 nous col·legiats i col·legiades d’aquesta Corporació.

Aquest acte, que s’emmarca dins la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, serà inaugurat pel degà d’aquesta Corporació, Oriol Rusca Nadal. Comptarà amb la participació de Miguel Ángel Gimeno Jubero, president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya;  Victoria Ortega Benito, presidenta del Consejo General de la Abogacía Española; Jordi Albareda Cañadell, vicepresident del Consell de l’Advocacia Catalana i els degans emèrits de l’ICAB, entre altres autoritats.

Precisament Albareda serà l’encarregat de clausurar l’acte i a continuació, la Coral del Col·legi interpretarà un parell de cançons.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat