Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB dóna a conèixer les novetats sobre el nou impost d’habitatges buits

09/03/2016
La Secció de Dret Fiscal i Financer del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza el proper dilluns 14 de març, a les 10h, una conferència per donar a conèixer les novetats sobre el “nou impost dels habitatges buits”.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB dóna a conèixer les novetats sobre el nou impost d’habitatges buits

Barcelona 9/03/2016. Cal recordar que mitjançant la Llei 14/2015, del 21 de juliol, el Parlament de Catalunya va aprovar l’Impost sobre els Habitatges Buits, que es desenvolupa en el Decret 183/2016, de 16 de febrer. Aquesta nova normativa estableix que les persones jurídiques propietàries d’habitatges situats a Catalunya, els quals es trobin buits sense causa justificada durant més de dos anys, estan obligades a pagar i presentar l’autoliquidació (model 510) corresponent als habitatges subjectes a aquesta situació.

L’ICAB ha convidat a l’advocada Sílvia Pedro Pérez per tal que analitzi la configuració jurídica de l'impost, mentre que Kilian Grau Jiménez, de l'Agència Tributària Catalana, parlarà de la tramitació telemàtica d'aquest tribut (model 510).

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat