Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

NOTA DE PREMSA: L’ICAB participa al Bizbarcelona amb un estand i oferint formació i assessorament previ a emprenedors i empresaris

30/05/2016
BizBarcelona converteix Barcelona en la capital de l'emprenedoria i en la cita ineludible per connectar persones, trobar noves idees, fer créixer els negocis i promoure l’activitat econòmica. Per això, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona participa en aquesta nova edició del saló.
NOTA DE PREMSA: L’ICAB participa al Bizbarcelona amb un estand i oferint formació i assessorament previ a emprenedors i empresaris

Barcelona, 30/05/2016. Un any més el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) col·labora al BizBarcelona,  l’esdeveniment amb solucions per a pimes, persones emprenedores i autònomes, que es durà a terme els dies 1 i 2 de juny de 2016 al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

La participació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona consistirà, d’una banda, en l’assessorament que una quarantena d’advocats i advocades voluntaris de l’ICAB facilitaran a persones emprenedores en matèria mercantil, fiscal i laboral; respecte a coneixements en qüestions específiques per a empreses i activitats empresarials com són la legislació sobre Protecció de Dades i la Competència. De l’altra, es realitzaran tres conferències, dirigides als assistents del BizBarcelona i, per tant, fonamentalment, ciutadans amb iniciatives emprenedores i empresarials.

Aquestes sessions formatives versaran sobre “E-commerce: què cal tenir en compte?”; “Què faré amb l’empresa –i amb mi mateix- quan em jubili? “Triomfar des del fracàs”.

Aquest any, a l’igual que l’any passat, l’ICAB també disposa d’un estand propi al BizBarcelona, situat a l’espai D-404, i des del qual s’atendrà i informarà a la ciutadania de la importància que pot tenir consultar a un advocat/da i estar assessorat amb totes les garanties. També es donarà a conèixer als col·legiats/des de Barcelona els serveis d’emprenedoria i formació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
 

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat