Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Jornada a l’ICAB sobre el 'El dret a l’oblit digital després de la sentència sobre el cas 'El País'

29/02/2016
La Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza el dijous 3 de març, a les 16.30h, la jornada 'El dret a l’oblit: estat de situació després del cas 'El País' i aprovació del Reglament General de Protecció de Dades'.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Jornada a l’ICAB sobre el 'El dret a l’oblit digital després de la sentència sobre el cas 'El País'

Barcelona, 29/2/2016.- En aquesta sessió dedicada al dret a l'oblit es posarà l'accent en la sentència del ple de la Sala Civil del Tribunal Suprem, de 15 d'octubre de 2015 sobre el dret a l'oblit digital (cas 'El País') i l'aprovació el 17 de desembre de 2015 per la Comissió LIBE, del Parlament Europeu, del Reglament General de Protecció de Dades, que previsiblement s'aprovarà definitivament la primavera d'aquest any i que inclou en la seva regulació el dret a l'oblit.

L’acte serà presentat per Manuel Martínez, president de la Secció de Dret de les TIC de l'ICAB i per Jordi Bacaria, president de la Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d’imatge.

Experts en aquesta matèria oferiran les claus sobre el dret a l’oblit digital i les novetats recollides en el futur reglament general de protecció de dades. La jornada comptarà amb la participació d’Antonio Troncoso Reigada, catedràtic acreditat de Dret Constitucional, professor Titular de la Universitat de Cadis, exdirector de l'Agència de Protecció de Dades de la Comunitat de Madrid; Pere Simón Castellà, advocat i professor Associat de Dret Constitucional de la Universitat de Girona, autor de diverses obres sobre el dret a l'oblit digital. Cristina Serrano Sánchez, advocada dels sol·licitants del dret a l'oblit digital en el cas 'El País'; Enrique Alavedra Farrando, magistrat ponent de la sentència de l'Audiència Provincial de Barcelona d'11 d'octubre de 2013 del cas 'El País'. L’acte serà moderada per l’advocada, Belén Durán.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat