Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA: L’ICAB presenta les dades actualitzades sobre violència de gènere dels primers 10 mesos de 2018 amb motiu del ‘Dia Internacional per a l’eliminació de la violència de gènere’

23/11/2018
Serà el proper dilluns, 26 de novembre, a les 11.30h, en el marc d’un acte reivindicatiu on es llegirà també un manifest amb el qual es vol  visibilitzar que la violència contra les dones i nenes no es limita a les agressions físiques, sinó que va molt més enllà.
CONVOCATÒRIA: L’ICAB presenta les dades actualitzades sobre violència de gènere dels primers 10 mesos de 2018 amb motiu del ‘Dia Internacional per a l’eliminació de la violència de gènere’

Barcelona, 23 de novembre de 2018. El proper dilluns, 26 de novembre, a les 11.30h, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) realitzarà un acte commemoratiu i reivindicatiu del “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència de gènere”.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, la diputada de la Junta de Govern Carmen Valenzuela (responsable del Torn d’Ofici) i altres membres de la Junta de Govern, juntament amb representants de la Comissió de Dones Advocades, entre altres persones, es concentraran a les portes del Palauet Casades, lluint un llaç lila, per mostrar el seu rebuig al maltractament a les dones.

En el transcurs d’aquest acte es facilitaran les dades del Torn d’Ofici sobre violència de gènere relatives als primers 10 mesos de 2018.

Així mateix, Joana Badia, en representació de la Comissió de Dones Advocades, llegirà un Manifest per donar visibilitat al fet que la violència contra les dones i nenes no es limita a les agressions físiques sinó que va molt més enllà. 

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:

L’ICAB presenta les dades actualitzades sobre violència de gènere dels primers 10 mesos de 2018 amb motiu de ‘Dia Internacional per a l’eliminació de la violència de gènere’

Dia / Hora:

Dilluns, 26 de novembre a les 11.30h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Jardinets del Palauet Casades

Mallorca, 283. Barcelona

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat