Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Notes de Premsa

Comunicat de la Junta de Govern de l’ICAB

28/03/2019
Davant l’enviament, el dimecres 27 de març de 2019, de la nota de premsa per part de la Comissió de Defensa de l’ICAB en què ''denuncia les condicions del dia a dia del judici dels presos i preses i altres vulneracions de drets'', la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona vol recordar que:
Comunicat de la Junta de Govern de l’ICAB

-    En cap cas, aquesta nota de premsa de la Comissió de Defensa de l’ICAB expressa l’opinió del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
-    Les opinions expressades en l’esmentat comunicat pertanyen exclusivament a la Comissió de Defensa.
-    L’opinió oficial del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona s'expressa a través dels comunicats signats pel departament de comunicació.
-    La veu oficial del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona es manifesta a través de la seva Junta de Govern.

Els comunicats i notes de premsa, així com la manifestació d’opinions personals per part de les diferents seccions i comissions d’aquesta Corporació, d’acord amb l’article 87, apartat 7, dels Estatuts col·legials: “les propostes, les actuacions i les comunicacions de les comissions de persones col·legiades han de ser identificades com d'aquesta procedència, sense atribuir-se a la Corporació”. 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat