Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

COMUNICAT: La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals de l’ICAB demana a la Guàrdia Urbana que obri una investigació per aclarir els fets que van acabar amb la vida d’un gos al districte de Sants-Montjuïc

20/12/2018
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) rebutja i lamenta el que ha passat a Barcelona el passat 18 de desembre.
COMUNICAT: La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals de l’ICAB demana a la Guàrdia Urbana que obri una investigació per aclarir els fets que van acabar amb la vida d’un gos al districte de Sants-Montjuïc

Barcelona, 20 de desembre de 2018. La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (CPDA) demana a la Guàrdia Urbana, atesa les contradictòries versions, que obri una investigació per aclarir els fets que van acabar amb la vida d’un gos al districte de Sants-Montjuïc.

Des de la Comissió dels Drets dels Animals s’exposa que si es demostra que s’ha matat el gos sense una causa justificada suposaria que s’ha incorregut en un delicte contra els animals, tipificat en l’article 377 del codi Penal, amb abús d’autoritat, ja que hi va participar presumptament un agent del citat cos.

Comissió de Protecció dels Drets dels Animals

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) va ser pioner en la creació de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals (CPDA), l’any 2002. Aquesta comissió va néixer amb l’objectiu de conscienciar la societat contra el maltractament animal, formar als advocats i advocades interessats en la causa i actuar davant qualsevol situació denunciable.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat