Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Comissió d'Estrangeria

Comunicat de la Comissió d'Estrangeria de l'ICAB

14/10/2020
La Comissió d'Estrangeria de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ha realitzat nombroses actuacions exigint institucionalment una solució que posi fi a la greu problemàtica derivada de l'absència de cita prèvia per als diferents tràmits policials d'estrangeria.
Comunicat de la Comissió d'Estrangeria de l'ICAB

La Comissió d'Estrangeria de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ha realitzat nombroses actuacions exigint institucionalment una solució que posi fi a la greu problemàtica derivada de l'absència de cita prèvia per als diferents tràmits policials d'estrangeria. Problemes que incideixen molt negativament en la situació i condicions de vida dels ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea i de tercers països, dificultant la legítima defensa dels seus drets i interessos per part dels nostres companys i companyes.

Amb ànim constructiu, la Comissió d'Estrangeria ha presentat de la mà del ‘Consejo General de la Abogacía Española’ diverses propostes a la Secretaria d'Estat de Seguretat que s'estan considerant.

Així mateix, la Comissió d'Estrangeria dóna el seu suport a la iniciativa d'alguns lletrats i lletrades de concentrar-se el dia 15 d'octubre davant la Prefectura Superior de Policia de Catalunya per manifestar públicament la seva protesta per aquesta situació.

Contactes