Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB reivindica “Els drets dels infants a viure en Pau” arran de l’atemptat de París i de la situació que pateixen les nenes drogades i explotades per Boko Haram.

20/11/2015
La Secció de dret de la infància i adolescència del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona realitzarà el proper dilluns 23 de novembre, a les 11h, una roda de premsa per donar a conèixer els principals aspectes i problemàtiques que influeixen als infants i adolescents i que els dificulta viure en un marc de pau i harmonia.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: L’ICAB reivindica “Els drets dels infants a viure en Pau” arran de l’atemptat de París i de la situació que pateixen les nenes drogades i explotades per Boko Haram.

Barcelona 20/11/2015.  Aquest acte s’emmarca dins les accions que realitza l’ICAB per commemorar el ‘Dia universal de la Infància”, que se celebra cada 20 de novembre; i també davant els darrers fets d’actualitat que han afectat la nostra societat, com són els atemptats de París i altres situacions extremes com són els abusos a les nenes realitzats pel grup Boko Haram, que a més de l’explotació i drogoaddicció també els han posat armilles amb explosius per provocar atemptats a Nigèria.

La roda de premsa estarà presidida pel degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca.

Intervindrà el president de la Secció dels Drets de la Infància i Adolescència, Xavier Puigdollers, per explicar el marc legal que regeix els drets dels infants en la nostra societat i dins el marc de les nacionals unides; la pedagoga i vicerectora de la UB, Carme Panchón, que analitzarà el model educatiu i els valors que serien necessaris per facilitar als adolescents tenir un context que permeti desenvolupar-se sense crisi d’identitat; i Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau, que parlarà del factor religiós i si aquest element és determinant o no en la vida dels infants.

Cal recordar finalment que dins el seguiment que la Secció de Drets de la Infància i Adolescència realitza sobre aquest col•lectiu, va estar present en el Congrés “Menors, Internet i Tecnologies: Créixer i conviure en un món digital”, coorganitzat pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i l’Agència catalana de protecció de dades i que va tenir lloc el 18 de novembre.


CONVOCATÒRIA RODA DE PREMSA
Acte: L’ICAB reivindica “Els drets dels infants a viure en Pau” arran de l’atemptat de París i de l’explotació que pateixen les nenes drogades i explotades per  Boko Haram
Dia i hora: Dilluns 23 de novembre, a les 11h
Lloc: Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283) - Sala de recepcions

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat