Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Inscripció com a advocat/da comptador partidor

Descripció del servei

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona confecciona una llista integrada per aquells advocats/des col·legiats/des en la demarcació del Col·legi, que reunint els requisits necessaris, estan interessats en incorporar-s’hi per tal de desenvolupar la funció de comptador partidor.

Tramitació

Si esteu interessats/des en incorporar-vos en aquesta Llista d’advocats comptadors partidors, feu-nos arribar la sol·licitud d’inscripció, degudament complimentada i signada, al Servei d’Atenció Col·legial, adjuntant, si s’escau, la documentació acreditativa corresponent.

Requisits

Per incorporar-se en la llista, caldrà reunir els requisits següents:

•    Tenir despatx obert a Barcelona o a la Delegació corresponent.
•    Haver exercit durant un mínim de tres anys continuats abans d’inscriure’s a la llista o tenir estudis especialitzats en Dret de Successions.

No obstant això, la Junta de Govern podrà, de forma excepcional, dispensar de forma motivada aquests requisits si concorreguessin en el sol·licitant mèrits i circumstàncies que acreditessin la seva capacitació per al desenvolupament d’aquesta funció.

El temps aproximat de la resolució de la seva sol·licitud és de 30 dies.

 TRÀMIT ON-LINE 
Faci clic AQUÍ per realitzar la tramitació o comprovar la situació de la seva sol·licitud.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat