Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Subscripcions RJC

La Revista Juridica de Catalunya va dirigida al Col·legiats/des  de l’ICAB en general , a les persones col·legiades en altres Col·legis, a despatxos d’Advocats, a les Universitats i Institucions de tot arreu

Preu de la subscripció:

L’import de la subscripció de la Revista Jurídica de Catalunya és de 134 euros a l’any.

No obstant, i amb efectes a partir de l’1 de gener de 2012, els col·legiats a l’ICAB abonaran la subscripció mitjançant pagaments mensuals d’11,17 euros i, els nous col·legiats en aquesta Corporació,  durant els dos primers anys, gaudiran de les següents bonificacions:

  • 1er any de col·legiació: bonificació del 100% (gratuïta)
  • 2n any de col·legiació: bonificació del 50% (5,58 euros mensuals)

A partir del tercer any de col·legiació i següents es girarà rebut mensual per import d’11,17 euros

Per donar-se d’alta només caldrà omplir la sol·licitud d’alta o bé enviar un e-mail directament a l’adreça e-mail revista@icab.cat. El mateix, pel que fa a la sol·licitud de baixa.

La baixa per els col·legiats ICAB, que abonen mensualment la subscripció, es tramita l’últim dia del mes en curs. Pel que fa les baixes de les subscripcions anuals, es tramitem l’últim dia hàbil de l’any en curs.

Documents

Contactes