Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Alta i baixa de la Revista Jurídica de Catalunya

La RJC és una publicació editada pel Col·legi d’Advocats de Barcelona i l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, fundada el 1895 per les dues corporacions, i que va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 2003.

La RJC és una eina pràctica de gran utilitat pels advocats i en general pels juristes, doncs és la publicació més complerta sobre les normes i sentències d’aplicació a Catalunya. A més, és una publicació indexada en els principals catàlegs de qualitat nacionals i internacionals: DICE, RESH, ISOC, LATINDEX, CARHUS, entre d’altres.

La RJC publica 9 números anuals (4 de doctrina i 5 de jurisprudència). Cada trimestre es publica 1 número de doctrina i 1 de jurisprudència. A més, en acabar l’any es publica un número addicional amb la jurisprudència del TSJ en matèria civil.

Els 4 números de doctrina tenen l’objectiu de proporcionar informació jurídica exhaustiva, rigorosa, d’actualitat i de caire multidisciplinar sobre les novetats legislatives, jurisprudencials i bibliogràfiques en els diferents àmbits del dret i, en especial, del dret català. Els autors i col·laboradors dels números doctrinals són acadèmics, advocats i magistrats de reconegut prestigi.

Els 5 números de jurisprudència recopilen i sistematitzen les resolucions judicials més rellevants dictades pels tribunals de Catalunya, especialment l’Audiència Provincial de Barcelona, en els quatre àmbits jurisdiccionals (civil, penal, contenciós-administratiu i laboral). També s’inclouen les sentències dictades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en matèria civil. Les resolucions judicials són sistematitzades per un grup d’experts d’alt nivell, integrat per prestigiosos magistrats i advocats.

A QUI S'ADREÇA:

Col·legiats en general / Altres

PREU

L’import de la subscripció de la Revista Jurídica de Catalunya és de 134 euros a l’any.

No obstant, i amb efectes a partir de l’1 de gener de 2012, els col·legiats a l’ICAB abonaran la subscripció mitjançant pagaments mensuals d’11,17 euros i, els nous col·legiats en aquesta Corporació,  durant els dos primers anys, gaudiran de les següents bonificacions:

1er any de col·legiació: bonificació del 100% (gratuïta)
2n any de col·legiació: bonificació del 50% (5,58 euros mensuals)

A partir del tercer any de col·legiació i següents es girarà rebut mensual per import d’11,17 euros

Documents

Contactes