Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Sol·licitud de certificats

Podeu sol·licitar un certificat emplenant el formulari adjunt i adreçant aquest al Servei d’Atenció Col·legial per correu electrònic: sac@icab.cat; per fax 93 487 65 03,  o bé presencialment.

S’emetrà el certificat, normalment en cinc dies, des de la seva sol·licitud. En el cas que el reculli una persona diferent de l’interessat/da, caldrà aportar l’autorització signada per aquest/a.

DADES DEL TORN D'OFICI

En el cas de que el certificat sigui específic de dades personals relatives a  Torn d’ofici i Assistència al detingut podeu sol·licitar el mateix adreçant la vostra petició, juntament amb el formulari adjunt, al departament de Torn d’ofici  per correu electrònic torn@icab.cat; per fax al 93 487 15 30 o bé presencialment al Registre ICAB

S’emetrà el certificat, normalment en tres dies, des de la seva sol·licitud.En el cas que el reculli una persona diferent de l’interessat/da, caldrà aportar l’autorització signada per aquest/a.

Documents

Contactes