Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Sol·licitar condició de PAE (Punt d'atenció a l’emprenedor) en la Xarxa CIRCE

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL MINISTERI D’INDÚSTRIA, TURISME I COMERÇ I L’IL·LUSTRE COL·LEGI D’ADVOCATS DE BARCELONA

Objecte del Conveni

El 14 de juny de 2010 es signa el conveni de col·laboració entre el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç (Direcció General de Política de la Petita i Mitjana Empresa) i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, pel qual els col·legiats/des d’aquesta  Corporació poden realitzar de forma telemàtica des dels seus despatxos professionals els tràmits per a la constitució d’empreses.

Mitjançant la signatura d’aquest conveni, els advocats/des i les societats professionals (inscrites en el Registre de Societats Professionals) podeu sol·licitar esdevenir PAE (Punt d’atenció a l’emprenedor), i  assessorar als vostres clients a l’hora de constituir i posar en funcionament les seves empreses.

Aquestes actuacions s’emmarquen dintre de la xarxa CIRCE (Centro de Información y Red de Creación de Empresas) i tenen per objecte afavorir la constitució de noves empreses a través d’una xarxa d’oficines denominades PAE.

Funcions del PAE

El PAE té les següents funcions:

•    Iniciar el tràmit administratiu de constitució de la societat mitjançant el Documento Único Electrónico (DUE).
•    Informació i assessorament a les empreses pel que fa a la definició i tramitació telemàtica de les seves iniciatives empresarials i durant els primers anys de la seva activitat.

Tràmits per esdevenir PAE

Per esdevenir punt PAE, cal omplir un formulari, que trobareu en la pàgina web: www.circe.es, en concret en l’enllaç: http://portal.circe.es/es-ES/pait/ConstitucionPAIT/Paginas/ProcedimientoPAEprivado.aspx

Aquest formulari, en què haureu d’especificar el nom del Col·legi professional en què esteu inscrits, s’haurà d’enviar on-line, per la qual cosa necessitareu disposar del corresponent certificat digital.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat