Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Inscripció en el Registre de lletrats assessors de societats mercantils

Descripció del Servei

A través d’aquest Servei es gestiona la inscripció en el Registre de lletrats assessors  de societats mercantils del nomenament o canvi de lletrat/da assessor/a de l’òrgan assessor de les societats mercantils, en base al que estableix l’article 1 de la Llei 39/1975, de 31 d’octubre, sobre designació de lletrats assessors de l’òrgan d’administrador de determinades societats mercantils i el Reial Decret 2288/1977, de 5 d’agost pel qual es reglamenta l’assessorament dels lletrats a les societats mercantils a què es refereix la Llei 39/1975, de 31 d’octubre.

Podran tenir la condició de lletrats assessors tant les persones físiques com les societats inscrites en el Registre de societats professionals col·legial.

Tramitació

Per a sol·licitar la inscripció en aquest Registre caldrà presentar la documentació següent:

- Sol·licitud d’inscripció o canvi en el Registre de lletrats assessors de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, degudament complimentada.

- Comunicació de la societat mercantil en què es notifica la designació i/o substitució del lletrat/da assessor pel seu òrgan d’administració, amb indicació de les seves dades personals, número de col·legiació, data de l’acord, denominació, naturalesa, domicili i dades de la societat mercantil de referència.

Si el sol·licitant és una societat professional, haureu d’indicar també la denominació social i número d’inscripció en el Registre de Societats Professionals.

Un cop presentada tota la documentació anterior, s’inscriurà el col·legiat o societat professional en el Registre de lletrats assessors i s’enviarà la comunicació de la inscripció practicada a la societat mercantil, per correu postal o correu electrònic.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat