Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Sol·licitud de canvi d'oficina de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS)

Descripció:

Es gestionen davant de la Subdirección Provincial de Gestió Recaudatoria de la Tresoreria General de la Seguretat Social les sol·licituds de canvi d’oficina de la Tresoreria General de la Seguretat Social assignada a un advocat/da, membre del Col·legi i donat d’alta al sistema RED, per a la realització dels tràmits d’inscripció d’empreses i afiliació, així com d’altes i baixes dels treballadors per compte propi.

Passes a seguir:

1.- Presentar la sol·licitud de l’advocat/da col·legiat/da en què interessa la gestió del Col·legi davant de la Tresoreria General de la Seguretat Social per aconseguir el canvi de l’oficina de la Tresoreria General de la Seguretat Social assignada.

2.- Tramesa des del Col·legi a la Subdirección Provincial de Gestió Recaudatoria de la TGSS.

3.- Un cop la  Subdirección Provincial de Gestió Recaudatoria de la TGSS comunica al Col·legi  l’acceptació o denegació de la sol·licitud, el propi Col·legi informa el col·legiat/da de la decisió de la Tresoreria General de la Seguretat Social.

Documentació necessària per a sol·licitar el servei:

Sol·licitud  de l’interessat/da amb indicació de nom i cognoms, número de col·legiació,  número d’autorització d’alta en el sistema RED i oficina/es de la Tresoreria General de la Seguretat Social a la qual es vol ser assignat.

La sol·licitud es pot fer arribar al Col·legi de manera presencial al Carrer Mallorca, 283, per correu electrònic a secretariadejunta@icab.cat ,per fax al núm. 93 487 15 70   o per correu ordinari.

Departament responsable

Secretaria de Junta de Govern

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat