Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 1 a 3 de 3

  • 13/02/2020  |  Secció de Dret Processal
  El Ple del TC declara inconstitucional i nul l'art. 454 bis 1 paràgraf 1 de la LEC

  L'article 454 bis 1, paràgraf 1 de la LEC ha estat declarat inconstitucional mitjançant sentència de 28 de gener de 2020, acompanyada per una nota informativa del Tribunal Constitucional publicada el 5 de febrer de 2020. Fins que el legislador no modifiqui la llei, el recurs judicial procedent contra els decrets dels LAJ que resolen les reposicions ha de ser el directe de revisió al qual es refereix el mateix 454 bis LEC que vindrà resolt pel Jutge. Aquesta sentència va en la línia de les sentències ja pronunciades pel TC respecte als decrets en matèria d'honoraris dels advocats (STC 34/2019, de 14 de març) i en matèria contenciosa-administrativa (SSTC 72/2018 i 58/2016). S'adjunta la nota informativa del TC i la sentència que declara la inconstitucionalitat.

  • 11/07/2019  |  Secció de Dret Administratiu › Secció de Dret Ambiental › Secció de Dret Constitucional
  Nous òrgans de direcció a 9 Seccions de la Comissió de Cultura i Formació
  Nous òrgans de direcció a 9 Seccions de la Comissió de Cultura i Formació

  De conformitat amb les previsions de l’article 22.6 del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB, la Junta de Govern, reunida en sessió de 9 de juliol de 2019, ha acordat desconvocar les eleccions inicialment previstes per al 18 de juliol de 2019 per proveir els càrrecs dels òrgans de direcció de les Seccions de la Comissió de Cultura i Formació que seguidament s’indiquen i declarar electes les candidatures úniques proclamades integrades pels companys i companyes següents:

  • 18/06/2019  |  Formació / Biblioteca › Comissió de Cultura / Seccions › Secció de Dret Administratiu
  Convocatòria d’eleccions a 10 seccions de la Comissió de Cultura i Formació
  Convocatòria d’eleccions a 10 seccions de la Comissió de Cultura i Formació

  De conformitat amb el que preveu l’article 20 i altres normes concordants del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB, la Junta de Govern, reunida en sessió de 18 de juny de 2019, ha acordat convocar eleccions per al proper 18 de juliol de 2019 per proveir els càrrecs de president/a, vicepresident/a, secretari/ària i un mínim d’un vocal i un màxim de deu vocals de les Seccions de la Comissió de Cultura i Formació següents: