Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Destacats

Cursos d'Idiomes al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona V Congrés sobre els Drets dels Animals. 31 de maig - 1 de juny 2018 Curs de Dret Matrimonial Canònic Conferència: 'La negociació amb els lletrats dels treballadors als EROS i als judicis laborals' Curs sobre els aspectes penals i processal-penals en la defensa i acusació dels delictes contra la seguretat vial - Advocats Barcelona

Agenda

>Veure agenda completa

Notícies

 • Logotip Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). Advocats i Advocades col·legiats i col·legiades
  23/03/2018 | Titulars
  Convocatòria d’Assemblea General Ordinària per al 26 d’abril de 2018

  De conformitat amb el que disposen els articles 56è, 57è i 59è dels Estatuts de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i altres normes concordants, la Junta de Govern, en sessió de 22 de març de 2018, ha acordat la convocatòria d’Assemblea General Ordinària per al 26 d’abril de 2018, a les 13.00 h, al Saló d’Actes del Col·legi


 • Logotip Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). Advocats i Advocades col·legiats i col·legiades
  23/03/2018 | Comissió d'Honoraris
  Difusió del text íntegre de la resolució S/DC/0587/16 de la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència (CNMC), de 8 de març, pel que es sanciona a l’ICAB i a vuit col·legis d’advocats més

  En data 9 de març de 2018, s’ha notificat a aquesta Corporació, la Resolució S/DC/0587/16 de la CNMC, de 8 de març, on es resol que l’ICAB ha comés una conducta prohibida de l’art. 1 de la Llei 15/2007 de 3 de juliol de Defensa de la Competència, consistent en recomanacions de preus mitjançant l’elaboració, publicació i difusió dels 'Criteris Orientadors en matèria d’honoraris professionals als exclusius efectes de la taxació de costes i jura de comptes, aprovats per la Junta de Govern en data 21 de desembre de 2009'.


 • Curs Arbitratge on-line 2018
  23/03/2018 | Formació / Biblioteca
  Oberta la matrícula per al Curs d'Arbitratge on-line

  El Curs d'Arbitratge on-line està organitzat pels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Barcelona, Madrid, Màlaga, València i Biscaia i té com a finalitat oferir una formació específica en aquesta matèria, que permeti als alumnes que el cursin adquirir un coneixement en profunditat sobre aquesta via de solució de conflictes, dotant-los de les habilitats necessàries per intervenir com a lletrats de part o com a àrbitres en procediments arbitrals.


 • Antonio Garrigues Walker
  23/03/2018 | Titulars
  L'advocat Antonio Garrigues Walker inaugura el 6 d’abril el cicle 'Esmorzars Solidaris a l'ICAB'

  El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza el cicle ‘Esmorzars Solidaris a l'ICAB', en els quals la funció social de l'Advocacia en el seu vessant més social tindrà un paper fonamental. El primer serà el divendres 6 d’abril de 2018, a les 10h, a la 8a planta de la seu col·legial.


 • 23/03/2018 | SOOP - Borsa de Treball
  El 19 d’abril, Fira de l’Ocupació de l’ICAB 2018. Participa-hi!

  Un any més, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza la Fira de l’Ocupació amb l’objectiu de promoure un punt de trobada entre els futurs professionals del Dret, advocats i advocades i els despatxos professionals i altres entitats. Se celebrarà al Centre de Formació i al Pati de Columnes i estarà oberta al públic durant aquest dia de 10 a 19 hores.


>Veure notícies anteriors

Novetats jurídiques

>Veure més novetats

  Campanya Atestats

 • SLIDE - Campanya Atestats ICAB 2017

 • PUBLICITAT

 • PUBLICITAT: Santander Colectivos Justicia

 • PUBLICITAT

 • La Caixa

 • PUBLICITAT

 • Publicitat Sabadell Professional

Cercador d'advocats
i societats

Introdueixi la seva cerca (nom, cognoms, número de col·legiat, adreça, codi postal ...)

Si us plau, triï una opció:
Cerca d'advocats
Cerca de societats professionals
Dedicació preferent
Registre:
Idioma:
Administradors Concursals
Mediadors
Comptadors-partidors
Auditors en entorns tecnològics
Àrbitres
Advocats Servei Pro-bono ICO

Per numero de col·legiat
Alfabèticament
Tancar cerca avançada
Cerca avançada»