Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Destacats

SlideCursosLexNetPaperZeroAlsJutjats.jpg SLIDE-CursosIdiomesICAB800x640.jpg SlidePostgrauEPJ2015.jpg SlideVideo50AnysEPJ.jpg SlideMasterscAmpus2015.jpg SlideMentoring2015.jpg AppICAB-Slide.jpg

Agenda

>Veure agenda completa

Notícies

 • Logotip SOOP Advocacia Emprenedora
  04/09/2015 | SOOP - Borsa de Treball
  Càpsules Formatives per a emprenedors!

  Des del Servei d’Ocupació i Orientació Professional del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona us convidem a participar en les càpsules formatives per a emprenedors que organitzem. L’emprenedoria és una opció tant per l’ocupabilitat de les persones com per al desenvolupament de noves estratègies per a les empreses. Fes el primer pas per emprendre i participar-hi!


 • Postgrau EPJ 2015-2016 174px
  03/09/2015 | Formació / Biblioteca
  Apunta’t al Postgrau en Pràctica Jurídica de l'EPJ. Pots escollir la data d’inici: octubre 2015 o gener 2016!

  El Postgrau en Pràctica Jurídica, amb una durada d'un curs acadèmic, ofereix la formació específica ideal per a tots aquells que vulguin aprendre la professió d’advocat.


 • Logotip ICAB - Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona - Logo advocacia LogoAdvocacia
  03/09/2015 | Titulars
  L’ICAB impulsa un nou servei de videoconferències amb els centres penitenciaris

  Amb la voluntat de facilitar la comunicació entre els advocats/des i els seus clients interns en centres penitenciaris, el Col·legi ha treballat conjuntament amb la Direcció General de Serveis Penitenciaris per poder posar en marxa aquest nou sistema de comunicacions, que veurà els seus inicis el 21 de setembre de 2015, amb una prova pilot amb el Centre de Quatre Camins.


 • Logotip Torn d'Ofici (TO) 174 x 144 px
  01/09/2015 | Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (01/09/2015)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 45% de les actuacions professionals justificades durant el mes de juny de 2015, i 54% de les actuacions professionals justificades durant el mes de juliol de 2015.


 • 01/09/2015 | Titulars
  L’ICAB condemna la situació infrahumana en què es troben els refugiats

  El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona, en el marc d’una reunió conjunta que han tingut els seus respectius degans, Oriol Rusca i Ignacio López Chocarro, han decidit crear una Comissió Mixta per abordar aquesta situació i establir un pla d’actuació conjunt. Igualment ambdues corporacions denuncien la lentitud i passivitat dels polítics per abordar aquesta situació i per això demanen a les autoritats autonòmiques, estatals i europees que preguin mesures efectives i ràpides per pal·liar aquest drama humà. També es posen a la disposició de les autoritats i institucions per treballar eficaçment per trobar solució a aquest drama humà.


 • 31/08/2015 | Premis, Beques i Subvencions
  MESURA ANTICRISI: L’ICAB posa en marxa una nova convocatòria de Beques d'Estudi per als Màsters d'Especialització Jurídica 2015-2016

  L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) posa en marxa una convocatòria per a la promoció de la formació entre els seus col·legiats/des oferint quatre beques del 25% de l’import total pels Màsters d’Especialització Jurídica d’Administratiu, Esport, Família, Fiscal, Internacional, Laboral, Mediació, Negocis, Propietat industrial i intel·lectual, Penal, Processal Civil i Societat de la informació.


>Veure notícies anteriors

Novetats jurídiques

>Veure més novetats

VÍDEO INSTITUCIONAL

Veure més videos>

 

  CAMPANYA ICAB

 • BannerPortadawebCampanyaMaiCaminarasSol.jpg

 • PUBLICITAT

 • Banner Santander Colectivos Justicia 16/07/2015 COLECTIVOS_BANNER_SANTANDER-JUSTICIA_238X103px_MAY15.gif

Cercador d'advocats
i societats

Introdueixi la seva cerca (nom, cognoms, número de col·legiat, adreça, codi postal ...)

Si us plau, triï una opció:
Cerca d'advocats
Cerca de societats professionals
Dedicació preferent
Registre:
Registre:
Idioma:

Per numero de col·legiat
Alfabèticament

Tancar cerca avançada
Cerca avançada»