Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Destacats

SlideCursosLexNetPaperZeroAlsJutjats.jpg SLIDE-CursosIdiomesICAB800x640.jpg SlidePostgrauEPJ2015.jpg SlideVideo50AnysEPJ.jpg SlideMasterscAmpus2015.jpg SlideMentoring2015.jpg AppICAB-Slide.jpg

Agenda

>Veure agenda completa

Notícies

 • Logotip Torn d'Ofici (TO) 174 x 144 px
  01/09/2015 | Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (01/09/2015)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 45% de les actuacions professionals justificades durant el mes de juny de 2015, i 54% de les actuacions professionals justificades durant el mes de juliol de 2015.


 • Logotip ICAB Nou - 2012 logoicabnou.gif logonou
  01/09/2015 | Titulars
  L’ICAB condemna la situació infrahumana en què es troben els refugiats

  El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona, en el marc d’una reunió conjunta que han tingut els seus respectius degans, Oriol Rusca i Ignacio López Chocarro, han decidit crear una Comissió Mixta per abordar aquesta situació i establir un pla d’actuació conjunt. Igualment ambdues corporacions denuncien la lentitud i passivitat dels polítics per abordar aquesta situació i per això demanen a les autoritats autonòmiques, estatals i europees que preguin mesures efectives i ràpides per pal·liar aquest drama humà. També es posen a la disposició de les autoritats i institucions per treballar eficaçment per trobar solució a aquest drama humà.


 • Logotip SOOP Advocacia Emprenedora
  01/09/2015 | SOOP - Borsa de Treball
  Càpsules Formatives per a emprenedors!

  Des del Servei d’Ocupació i Orientació Professional del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona us convidem a participar en les càpsules formatives per a emprenedors que organitzem. L’emprenedoria és una opció tant per l’ocupabilitat de les persones com per al desenvolupament de noves estratègies per a les empreses. Fes el primer pas per emprendre i participar-hi!


 • beques_2010.jpg
  31/08/2015 | Premis, Beques i Subvencions
  MESURA ANTICRISI: L’ICAB posa en marxa una nova convocatòria de Beques d'Estudi per als Màsters d'Especialització Jurídica 2015-2016

  L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) posa en marxa una convocatòria per a la promoció de la formació entre els seus col·legiats/des oferint quatre beques del 25% de l’import total pels Màsters d’Especialització Jurídica d’Administratiu, Esport, Família, Fiscal, Internacional, Laboral, Mediació, Negocis, Propietat industrial i intel·lectual, Penal, Processal Civil i Societat de la informació.


 • 31/08/2015 | Comissió d'Estrangeria
  La Comissió d’Estrangeria presenta queixa a la 'Defensora del Poble' per la falta de cites prèvies

  Adjuntem document


 • 28/08/2015 | Servei d'Atenció Col·legial
  El Servei d'Atenció Col·legial de l'ICAB a la Ciutat de la Justícia, a la planta 1 de l’edifici P.

  Els dies 30 i 31 de juliol es va fer el trasllat del Servei d’Atenció Col·legial (SAC) de l’ICAB a la Ciutat de la Justícia des de l’anterior ubicació, a la planta zero, fins a la primera planta de l’edifici P. El dia 1 de setembre ja estarà en ple funcionament


>Veure notícies anteriors

Novetats jurídiques

>Veure més novetats

VÍDEO INSTITUCIONAL

Veure més videos>

 

  CAMPANYA ICAB

 • BannerPortadawebCampanyaMaiCaminarasSol.jpg

 • PUBLICITAT

 • Banner Santander Colectivos Justicia 16/07/2015 COLECTIVOS_BANNER_SANTANDER-JUSTICIA_238X103px_MAY15.gif

Cercador d'advocats
i societats

Introdueixi la seva cerca (nom, cognoms, número de col·legiat, adreça, codi postal ...)

Si us plau, triï una opció:
Cerca d'advocats
Cerca de societats professionals
Dedicació preferent
Registre:
Registre:
Idioma:

Per numero de col·legiat
Alfabèticament

Tancar cerca avançada
Cerca avançada»