Presentació

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), conscient de la importància de la internacionalització  com a fórmula per guanyar clients i ser competitius en un món econòmic globalitzat, impulsa la 2a edició de la Fira de l’Advocacia, a celebrar del 13 al 15 de febrer de 2013.

Igual que en la primera edició -que fa dos anys va reunir més de 400 advocats de diferents països- aquest certamen serà una oportunitat única per fer networking entre advocats de tot el món i  ampliar horitzons professionals.  

Durant dos dies, els assistents a la Fira de l’Advocacia podran compartir experiències i maneres de treballar, establir possibles sinergies professionals i fer créixer la seva xarxa de contactes a nivell internacional.  

Speed networking, per conèixer de forma ràpida altres advocats;  espais face to face, per entrevistar-se en profunditat amb col·legues de professió, i àrees on compartir experiències i casos d’èxit. Tot això, sumat a les conferències amb ponents de primer nivell, ajudarà a tots els participants a tenir una visió estratègica dels seus despatxos.

Recorda: si ets advocat, a mitjans de febrer de 2013 tens una cita a les Drassanes de Barcelona amb motiu de la segona Fira de l’Advocacia. T’hi esperem!

Veure més >>

VÍDEO FIRA DE L'ADVOCACIA

Notícies

Veure més notícies »

Xarxes socials