Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Sant Raimon de Penyafort 2015: Mercat Solidari + Acte Comissió 0,7%

Sant Raimon de Penyafort 2015: Mercat Solidari + Acte Comissió 0,7%
  • Data inici: 26-01-2015
  • Data finalització: 26-01-2015
  • Lloc: Centre de Formació. Seu Col·legial (c/Mallorca, 283)
  • Horari: 26 de gener. De 10 a 19 hores.
Aquest any, la solidaritat tornar a fer-se un lloc a la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, patró dels advocats amb el Mercat Solidari.

El dilluns 26 de gener, de 10 a 19 hores, el Centre de Formació del Col·legi d’Advocats (c/ Mallorca, 281) es convertirà en l’emblemàtic espai que rebrà diferents paradetes plenes de productes solidaris i il·lusions per a un inici d’any més feliç.

I és que una vintena d’ONG posaran a la venda marxandatge i donaran a conèixer les seves línies d’actuació i els projectes que duen a terme.

Una vegada més, l’objectiu d’aquesta cita solidària de Sant Raimon és que advocats i advocades, i el màxim de persones possible, col·laborin amb les seves compres per tal de fer realitat els projectes solidaris de les entitats participants.

Al Mercat Solidari ja han confirmat la seva participació les següents ONG:

Marc Palmes-Nens de Katana
Banc dels Aliments de Barcelona
Care Highway International
Projecte Nana
Aldeas Infantiles SOS de Cataluña
APSOCECAT Associació Catalana pro persones amb sordceguesa
Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia (ACAF)
Creu Roja
Juan Bonal
Ulls del Món
Per la paràlisi cerebral
Infantil por la Protección Familiar
Mans Unides
PAC Pasaporte para la Cooperación
Sonrisas de Bombay
Miguel Gil Moreno
TALITA
Proyecto Salvavidas, Juntos Salvamos Vidas
Guné
Ignasi de Gispert
Grup de companys solidaris de la Comissió de Sèniors ICAB
ASDENT Asociación de la Enfermedad de DENT

Per cada compra que feu en el Mercat Solidari rebreu una butlleta per participar en el sorteig de 9 e-readers que tindrà lloc cada hora de 12 a 20 hores.

ACTE COMISSIÓ 0,7%

D'altra banda, la Comissió per a la Cooperació i el Desenvolupament (0,7%) del Col·legi d’Advocats de Barcelona ha escollit un total de tres entitats subvencionades en convocatòries anteriors dels ajuts a projectes de cooperació jurídica amb pobles en vies de desenvolupament, amb càrrec a la partida del 0,7% del pressupost col·legial perquè, en el marc del Mercat Solidari,donin a conèixer els seus projectes. Serà a partir de les 18 hores al mateix Centre de Formació de l’ICAB (c/ Mallorca, 283).

Així, Global Humanitària  presentarà el projecte  subvencionat a la convocatòria 2013 que duia per títol Protect: lucha contra los abusos y la explotación sexual infantil en Camboya.

Tambalí Comerç Just i Cooperació explicarà el projecte subvencionat a la convocatòria 2012  amb el nom Abogacia Probono como herramienta de gestión participativa en acceso a justícia.

I Red de Solidaridad para la Transformación Social (REDS) parlarà del projecte subvencionat a la convocatòria 2012  amb el títol Acceso a la Justicia para las víctimas de la desaparición forzosa de niñas y niños durante el conflicto armado de El Salvador.

Documents

Contactes