Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 1 a 25 de 38
  • 13/09/2018 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Nova edició del Curs ICAB 'Com fer rendible un despatx d'advocats' Nova edició del Curs ICAB 'Com fer rendible un despatx d'advocats'

  El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), a través de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals, organitza del 25 de setembre al 30 d'octubre de 2018 un curs que té com a objectiu donar les pautes necessàries per fer rendible un despatx d’advocats i dirigir-lo amb èxit.


  • 24/04/2018 SOOP - Borsa de Treball › Comissió de Prospectives Socioprofessionals ›
  Participa al BizBarcelona 2018! Participa al BizBarcelona 2018!

  Un any més, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona que es celebrarà durant els dies 30 i 31 de maig de 2018 a la Fira de Barcelona.


  • 30/05/2017 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  BizBarcelona 2017 BizBarcelona 2017

  Et convidem a participar en un dels esdeveniments més importants per a l’àmbit de l’emprenedoria a Barcelona, el BizBarcelona 2017, que se celebrarà els dies 31 de maig i 1 de juny de 2017. Pots aconseguir entrades gratuïtes, participar en les taules d'assessorament o fer networking interprofessional!


  • 05/05/2017 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Participa al BizBarcelona 2017! Participa al BizBarcelona 2017!

  Un any més, l'ICAB col·labora al BizBarcelona que se celebrarà durant els dies 31 de maig i 1 de juny de 2017 a la Fira de Barcelona.


  • 09/03/2017 Notes de Premsa › Comissió de Prospectives Socioprofessionals ›
  La Radiografia de la Professió de l’ICAB indica que el perfil majoritari de l’advocacia barcelonina és civilista i treballa en un despatx petit La Radiografia de la Professió de l’ICAB indica que el perfil majoritari de l’advocacia barcelonina és civilista i treballa en un despatx petit

  El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha realitzat enguany -a través de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals- la tercera Radiografia de la professió de l’advocacia. Es tracta d’un baròmetre que té com a objectiu analitzar i definir el perfil dels col·legiats/des, des de la seva estructura, passant per l’organització interna, les especialitats dels advocats/des, el tipus de clients, les dades sociològiques i demogràfiques dels professionals, així com les tendències i necessitats.


  • 27/07/2016 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Nova edició de l’enquesta 'Radiografia de la professió' Nova edició de l’enquesta 'Radiografia de la professió'

  L’enquesta per conèixer què està passant a la nostra professió que impulsa la Comissió de Prospectives del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).


  • 24/05/2016 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona 2016 El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona 2016

  Un any més el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona, que se celebrarà durant els dies 1 i 2 de juny de 2016 a la Fira de Barcelona. La proposta ve de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals de l’ICAB, que vol recolzar tant a les persones emprenedores com als despatxos amb novetats per ajudar amb la gestió dels mateixos.


  • 10/05/2016 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Participa al BizBarcelona 2016! Participa al BizBarcelona 2016!

  Un any més, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona col·labora al Biz Barcelona que se celebrarà durant els dies 1 i 2 de juny de 2016 a la Fira de Barcelona. Durant aquests dos dies et proposem tornar a comptar amb tu de forma voluntària per oferir assessorament jurídic tant en l’àmbit mercantil, civil, fiscal o laboral, com respecte de qüestions específiques per a empreses i activitats empresarials com són la Legislació sobre Protecció de Dades, Dret de Propietat Industrial o Intel·lectual, normativa sobre competència, etc.


  • 13/01/2016 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Aprèn a gestionar el teu despatx amb el taller que comença el 14 de gener! Aprèn a gestionar el teu despatx amb el taller que comença el 14 de gener!

  Les xarxes professionals, l’organització econòmica del despatx, la relació amb els clients, els recursos humans, les estratègies de comunicació, l’acció comercial o la planificació estratègica. Aquests són alguns dels temes que es tractaran al Taller de Gestió de Despatxos que organitza la Comissió de Prospectives del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. MATRÍCULA OBERTA!


  • 29/10/2015 Formació / Biblioteca › Comissió de Prospectives Socioprofessionals ›
  'El futur de l'advocacia: la necessitat de confiança dels clients i de la ciutadania en la professió' 'El futur de l'advocacia: la necessitat de confiança dels clients i de la ciutadania en la professió'

  Acte de presentació de la nova secció de llibres de Prospectives Socioprofessionals a la Biblioteca de l'ICAB el 5 de novembre a les 19.00 hores.


  • 15/06/2015 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Participa al BizBarcelona 2015! - ACTIVITAT COBERTA Participa al BizBarcelona 2015! - ACTIVITAT COBERTA

  Un any més, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona que es celebrarà durant els dies 1 i 2 de juliol de 2015 a la Fira de Barcelona. Durant aquests dos dies et proposem tornar a comptar amb tu de forma voluntària per oferir assessorament jurídic tant en l’àmbit mercantil-civil, fiscal o laboral; com respecte de qüestions específiques per a empreses i activitats empresarials com són la Legislació sobre Protecció de Dades, Dret de Propietat Industrial o intel·lectual, normativa sobre competència, etc.


  • 12/06/2015 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Iniciativa i organització per part de la Comissió de Prospectives de l’ICAB d’assessorament i conferències amb advocats al BizBarcelona 2015 Iniciativa i organització per part de la Comissió de Prospectives de l’ICAB d’assessorament i conferències amb advocats al BizBarcelona 2015

  Un any més el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona col·labora al Bizbarcelona, que se celebrarà durant els dies 1 i 2 de juliol a la Fira de Barcelona.


  • 07/06/2014 Comissió de Prospectives Socioprofessionals › SOOP - Borsa de Treball ›
  El 26 de juny, taller gratuït per gestionar amb eficiència el despatx El 26 de juny, taller gratuït per gestionar amb eficiència el despatx

  Dins de la gestió d’un despatx d’advocats, un dels aspectes més importants és la relació amb els clients. Com convertir clients potencials en clients d’actiu que ens generin negoci? Com mantenir els clients? Com aconseguir fidelitza-los?


  • 02/06/2014 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Participa al BizBarcelona 2014! Participa al BizBarcelona 2014!

  75 places gratuïtes a la vostra disposició exclusives per a col·legiats de l’ICAB


  • 14/05/2014 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Iniciativa i organització per part de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals de l’ICAB d’assessorament i conferències amb advocats al BizBarcelona 2014 Iniciativa i organització per part de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals de l’ICAB d’assessorament i conferències amb advocats al BizBarcelona 2014

  Un any més, el Col·legi d’Advocats de Barcelona col·labora al BizBarcelona que se celebrarà durant els dies 4 i 5 de juny a la Fira de Barcelona. Aquesta vegada, la proposta surt de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals de l’ICAB, que vol recolzar tant als emprenedors com als despatxos amb novetats per ajudar amb la gestió dels mateixos.


  • 29/04/2014 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Participa al BizBarcelona 2014! - PLACES EXHAURIDES Participa al BizBarcelona 2014! - PLACES EXHAURIDES

  Un any més, el Col·legi d’Advocats de Barcelona col·labora al Biz Barcelona que se celebrarà durant els dies 4 i 5 de juny de 2014 a la Fira de Barcelona.


  • 03/06/2013 Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) › Comissió de Prospectives Socioprofessionals ›
  75 places gratuïtes exclusives per a col·legiats de l’ICAB per al Biz Barcelona! INVITACIONS EXHAURIDES 75 places gratuïtes exclusives per a col·legiats de l’ICAB per al Biz Barcelona! INVITACIONS EXHAURIDES

  Us convidem a participar en un dels esdeveniments més importants per a l’àmbit de l’emprenedoria de Barcelona: el Biz Barcelona. Activitat de networking en estat pur que possibilita el contacte amb una gran quantitat de persones sigui perquè volen crear la seva pròpia empresa, sigui perquè la volen fer créixer. Aprofita’t de la possibilitat de gaudir d’aquestes entrades gratuïtes com a advocat del Col·legi d’Advocats de Barcelona.


  • 20/03/2013 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Nova edició dels tallers de millora contínua: ‘Eines empresarials per a despatxos professionals’ Nova edició dels tallers de millora contínua: ‘Eines empresarials per a despatxos professionals’

  Planificació estratègica, recursos humans i lideratge, organització econòmica, tecnologia orientada a la venda i acció comercial, com generar clients satisfets, qualitat del despatx i grups de millora contínua son els temes principals de la nova edició dels tallers de millora contínua que organitza la Comissió de Prospectives.


  • 03/12/2012 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  La Comissió de Prospectives celebra el 10 de desembre una conferència amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans La Comissió de Prospectives celebra el 10 de desembre una conferència amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans

  Amb ocasió del Dia Internacional dels Drets Humans, la Comissió de Prospectives Socioprofessionals de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) organitza el 10 de desembre una conferència amb experts nacionals i internacionals sobre el funcionament i jurisprudència del Tribunal Europeu de Drets Humans.


  • 27/11/2012 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Obertes les inscripcions per a la sessió d’internacionalització del dijous 29 de novembre Obertes les inscripcions per a la sessió d’internacionalització del dijous 29 de novembre

  Les diferents maneres d'actuar davant la internacionalització del teu despatx i el paper de l'advocat en el procés d'internacionalització del client seran els temes de la quarta sessió de les Jornades d’Internacionalizació de l’Advocacia, que se celebrarà el 29 de novembre.


  • 05/11/2012 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Article: 'Entorn econòmic i servei d’anàlisi DAFO de l’ICAB: una oportunitat per a la introspecció'

  Publicat a la revista 'Món Jurídic' de novembre de 2011.


  • 24/10/2012 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  BARREAU DU QUÉBEC: Els advocats en exercici el 2021. Informe de la Comissió de temes d'actualitat relacionats amb la pràctica i el futur de la professió BARREAU DU QUÉBEC: Els advocats en exercici el 2021. Informe de la Comissió de temes d'actualitat relacionats amb la pràctica i el futur de la professió

  La Comissió de Prospectives de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) us recomana l'informe 'Els advocats en exercici el 2021' elaborat pel Barreu du Québec en què s'analitzen els temes d'actualitat relacionats amb la pràctica i el futur de la professió.


  • 23/10/2012 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Acta de les Trobades de Barcelona 'Memorial Jacques Henry' 2012 Acta de les Trobades de Barcelona 'Memorial Jacques Henry' 2012

  En el marc de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, el passat 4 de febrer es van celebrar les Trobades de Barcelona 'Memorial Jacques Henry' sobre el tema 'Legal profession: set ball or match point'. La Comissió de Prospectives posa a la vostra disposició l'acta de la sessió.


  • 22/10/2012 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Estudi per tal de realitzar una radiografia de la professió Estudi per tal de realitzar una radiografia de la professió

  L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) ha decidit portar a terme un estudi per tal de realitzar una radiografia de la professió mitjançant la realització d’enquestes als professionals del sector.


  • 14/06/2012 Comissió de Prospectives Socioprofessionals
  Ajornada la reunió informativa de la Comissió de Prospectives prevista per al 20 de juny Ajornada la reunió informativa de la Comissió de Prospectives prevista per al 20 de juny

  En el marc de les activitats de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals, ens hem proposat aprofundir en el concepte d’INTERNACIONALITZACIÓ DELS NOSTRES DESPATXOS. Per això ens agradaria convidar-te a formar part d’un grup que ens permeti elaborar propostes, definir alternatives, formar-nos en tècniques d’internacionalització i valorar les diferents opcions.