Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió del Torn d'Ofici i Assistència a la Persona Detinguda

Comissió del Torn d'Ofici i Assistència a la Persona Detinguda

La Comissió del Torn d’Ofici i Assistència a la Persona Detinguda és una Comissió Delegada de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), tenint com a funcions les previstes en el Reglament del Torn d’Ofici del nostre Col·legi.

Formada per 20 vocals inscrits/es en el Torn d’Ofici i Assistència a la Persona Detinguda, entre les seves funcions es troben: l’establiment de vies que facilitin la informació, la promoció de la formació continuada i especialitzada entre el col·lectiu d’advocats i advocades adscrits al Torn d’Ofici, la resolució de les incidències que es puguin donar amb les designes, la tramitació dels expedients informatius i disciplinaris i, en general, el seguiment del Servei de Torn d’Ofici i Assistència a la Persona Detinguda, proposant a la Junta de Govern les mesures que es considerin convenients per al seu correcte funcionament.

Tanmateix, des de l’àrea jurídica de la Comissió s'atenen les consultes dels advocats i advocades relatives a les designes efectuades d’ofici i es realitzen les publicacions relatives a criteris i novetats vinculades al Torn d’Ofici, actualització del web, i dades estadístiques.

Per acord de la Junta de  Govern de l’ICAB de data 19 de setembre de 2017 la composició de la Comissió del Torn d’Ofici i Assistència a la Persona detinguda de l'ICAB és la següent: 

Òrgans de direcció

Contactes