Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
News

Cicle de Conferències de Dret Penitenciari al CSPJC

09/06/2015
Cicle de Conferències de Dret Penitenciari al CSPJC T'informem que aquest mes de juny ja pots inscriure't a les conferències organitzades per la Comissió de Dret Penitenciari al Centre de Suport Professional (CSP) de la Ciutat Judicial.

En aquesta edició comptarem amb la intervenció dels ponents: Carlos España Morquecho, Director del Centre Penitenciari Brians II i Francisco Javier Benito Santos, Secretari Judicial del Jutjat de Vigilància Penitenciària núm. 2.

Conferència CSP: 'Cicle de conferències de Dret Penitenciari. L'estructura organitzativa i el pla funcional BRIANS 2'

Conferència CSP: 'Cicle de conferències de Dret Penitenciari. Disposició addicional 5a de la Llei d'Enjudiciament Criminal'

Contacts

    • ICAB Departments 
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat