Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Advocats defensors dels drets dels animals dels Col·legis d'Advocats de Barcelona i de Madrid condemnen la celebració del 'Toro de la Vega'

15/09/2015
Advocats defensors dels drets dels animals dels Col·legis d'Advocats de Barcelona i de Madrid condemnen la celebració del 'Toro de la Vega' La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals (CPDA) del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, juntament amb la recentment creada Secció de Drets dels Animals del Col·legi d'Advocats de Madrid, condemnen la celebració de la torneig del 'Toro de la Vega' o 'fiesta del toro de Tordesillas' perquè afirmen que aquesta festa -que consisteix en l'enfrontament entre un home i un bou sense despuntar d'entre 500 i 600kg i entre 4 i 7 anys d'edat- és una tradició violenta en la qual no es respecten els drets dels animals. Per això, expressen la seva més enèrgica protesta davant la celebració d'aquesta festa popular.

Tant la Secció de Drets dels Animals de l'ICAM com la CPDA de l'ICAB coincideixen a rebutjar l'argument de "la tradició" que esgrimeixen els defensors d'aquesta festa per mantenir la celebració del torneig del 'Toro de la Vega', ja que consideren que es tracta d'un espectacle molt violent i poc exemplar per als menors.

Per això, els advocats defensors dels drets dels animals de l'ICAB i de l'ICAM mostren el seu suport al moviment social en defensa dels animals i demanen a les autoritats competents que adoptin les mesures oportunes per a l'abolició d'aquestes pràctiques que comporten un patiment injustificat als animals.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat