Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Convocatòria d’Eleccions a la Comissió de Dret penitenciari

23/09/2015
Convocatòria d’Eleccions a la Comissió de Dret penitenciari De conformitat amb el que preveu l’article 12 del Reglament de la Comissió de Dret Penitenciari de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i altres normes concordants, la Junta de Govern, reunida en sessió de 22 de setembre de 2015, ha acordat convocar eleccions per al proper dijous 12 de novembre de 2015 per proveir els càrrecs de president/a, vicepresident/a, secretari/ària-tresorer/a i vuit vocals de la Comissió de Dret penitenciari.

Seran electores totes les persones col·legiades que el dia de la convocatòria electoral constin inscrites en la Comissió i no estiguin inhabilitades.

Des del 23 de setembre de 2015 el cens electoral estarà exposat al públic a la Secretaria del Col·legi.

Podran ser candidates totes les persones col·legiades inscrites en la Comissió el dia de la convocatòria electoral que, en el moment d’ésser proclamades candidates, reuneixin els requisits següents:

a)    Estar al corrent de les obligacions col·legials.
b)    No estar inhabilitades.
 c)   No formar part de la Junta de Govern ni del Comitè Executiu de la Comissió.

Les candidatures podran presentar-se al Registre del Col·legi dins dels quinze dies naturals posteriors a la convocatòria, és a dir, fins a les 20.00 h del dimecres 7 d’octubre de 2015, i estaran signades per les persones candidates, amb indicació del seu número de col·legiació.

Les candidatures seran tancades i hauran d’incloure candidats/es per proveir tots els càrrecs que surtin a l’elecció i respondran a criteris de paritat d’acord amb la normativa vigent d’aplicació, és a dir, hauran de tenir una composició equilibrada de dones i homes, de forma que en el conjunt de la llista els candidats de cadascun dels sexes suposin com a mínim el 40%.

Les persones electores podran emetre el seu vot personalment a la seu del Col•legi entre les 13.00 h i les 19.00 h del 12 de novembre de 2015, en què es tancaran les urnes i s’iniciarà l’escrutini.

Barcelona, 22 de setembre de 2015

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat