Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Nomenament del Comitè Executiu de la Comissió de Dret Penitenciari

19/10/2015
Nomenament del Comitè Executiu de la Comissió de Dret Penitenciari La Junta de Govern, en haver estat proclamada una única candidatura per proveir els càrrecs vacants al Comitè Executiu de la Comissió de Dret penitenciari del Col·legi, de conformitat amb l’article 14.6 del Reglament d’aquesta Comissió, ha acordat la desconvocatòria de les eleccions inicialment previstes per al 12 de novembre de 2015, així com la proclamació com a electes dels candidats i candidates proclamats:

Presidenta: M. Amparo Bataller Pardo

Vicepresident: Esteve Lamoglia Puig

Secretària-Tresorera: Alba Pérez González

Vocals:

José Gómez López                    
Màrius Roch Izard
Emma Mondragón Vial
Francesc Lluís Bonatti Bonet
Carles Martínez Mirón
Gloria Soto Aguilera
Ferran Marsol Vázquez
Ana Isabel Suso Casamian 

Barcelona, octubre de 2015

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat