Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

L'ICAB acull la primera reunió de les CPDA dels Col·legis d’Advocats d’Espanya els dies 27 i 28 d’octubre de 2016

27/10/2016
L'ICAB acull la primera reunió de les CPDA dels Col·legis d’Advocats d’Espanya els dies 27 i 28 d’octubre de 2016 L’objectiu d’aquesta trobada és treballar conjuntament com a lobby per aconseguir la fi de pràctiques que comportin maltractament i violència cap als animals

Totes les Comissions de Protecció dels Drets dels Animals (CPDA) dels diferents Col·legis d’Advocats d’Espanya es reuniran el dijous 27 i el divendres 28 d’octubre de 2016 a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). En concret, hi participaran les CPDA dels Col·legis d’Advocats d’Alacant, Badajoz, Barcelona, Biscaia, Girona, Granollers, Madrid, Mataró, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Illes Balears, Manresa, Reus, Múrcia, Lugo, Guipúscoa, València, i la del Consell de l’Advocacia Catalana.

L’objectiu d’aquesta primera trobada de les Comissions de Protecció dels Drets dels Animals és posar les bases per a una col·laboració permanent entre totes elles i treballar conjuntament com a lobby per aconseguir la fi de pràctiques que comportin maltractament i violència cap als animals.

La CPDA de l’ICAB posarà èmfasi en la importància d’aconseguir el “sacrifici 0” als centres de recollida d’animals i exigirà avançar en la prohibició d’espectacles amb animals (toros...) i en la instauració d’un nou model de parcs zoològics, entre d’altres aspectes.

Aquesta cita es fa a instàncies de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals de l’ICAB, que va ser la primera agrupació d’advocats en defensar aquesta causa de manera organitzada, l’any 2002.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat