Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Nota de la Direcció General de Serveis Penitenciaris sobre el tancament de La Model

02/03/2017
Des de la Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ens informem que el 7 de març de 2017 iniciaran oficialment el procés de tancament del Centre Penitenciari d'Homes de Barcelona (La Model).

Adjuntem nota al respecte, que considerem d'interès per a la Comissió de Dret Penitenciari del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat