Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Anunci per a la presentació de candidatures a vocals de la Comissió del 0,7%

16/06/2010
Anunci per a la presentació de candidatures a vocals de la Comissió del 0,7% En adaptació de la Comissió per a la Cooperació i el Desenvolupament (0,7%) als nous Estatuts col·legials, s’obre un període de presentació de candidatures per formar part de la comissió com a vocals interesats en temes de cooperació al desenvolupament. El període de presentació finalitza el 30 de juliol de 2010.

Aquest anunci s’adreça a juristes interessats en temes de cooperació i desenvolupament de països tercers, que estiguin col·legiats a l’ICAB i que vulguin formar part de la comissió encarregada de l’adjudicació d’ajuts econòmics a l’execució de projectes en aquest àmbit, amb càrrec a la partida 0,7% del pressupost general de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Podeu presentar la vostra sol·licitud i el vostre currículum (més la documentació acreditativa d’aquest) a les adreces d'e-mail mmontserrate@icab.cat o msubirana@icab.cat
 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions (0,7% - Memòria Històrica)
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 496 18 80 - EXT. 5032 E. mmonserrate@icab.cat