Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Jornada formativa amb motiu dels 15 anys de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals

09/05/2017
Jornada formativa amb motiu dels 15 anys de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals Compromesos per seguint avançant. Aquest és el lema que la Comissió de Protecció de Drets dels Animals (CPDA) del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha escollit per commemorar els seus primers 15 anys de treball en defensa de la protecció i reconeixement dels Drets dels Animals.

Ho celebrarà el proper dijous 15 de juny de 2017 amb una jornada formativa d’anàlisi dels avenços en l’àmbit de l’administració, en l’àmbit legislatiu i en l’àmbit jurisprudencial.

15è ANIVERSARI DE LA COMISSIÓ DE PROTECCIÓ DELS DRETS DELS ANIMALS DIJOUS 15 DE JUNY DE 2017

  • 16.30h Inauguració Institucional
  • 16.45h Taula “Avenços en l’àmbit jurisprudencial i doctrinal”
  • 17.15h Taula “Avenços en l’àmbit de l’Administració i d’Ajuntaments
  • 17.45h Taula “Avenços legislatius en l’àmbit autonòmic, estatal i europeu”
  • 18.15h Pausa - còctel
  • 18.45h Acte de lliurament del premi CPDA a l’Hble. Sr. Josep Rull, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
  • 19.30h Cloenda de l’aniversari

Cal recordar que l’ICAB va ser pioner en la creació de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals, l’any 2002, i ara ja son més de 20 els col·legis que disposen d’una.

La CPDA va néixer amb l’objectiu de conscienciar la societat contra el maltractament animal, formar els advocats interessats en la causa i actuar davant qualsevol situació denunciable.

L’any 2012 ja va celebrar el seu 10è aniversari sota la Presidència de la Reina Sofia.

* Es prega confirmació d'assistència per e-mail a deganat@icab.cat

Documents

Contactes