Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

V Congrés sobre els Drets els Animals. DARRERES PLACES!

22/03/2018
V Congrés sobre els Drets els Animals. DARRERES PLACES! La Comissió de l'ICAB per a la Protecció dels Drets dels Animals organitza els dies 31 de maig i 1 de juny de 2018 el V Congrés relatiu a la Defensa i Protecció dels seus Drets.

En aquesta ocasió el lema del Congrés serà EVOLUCIÓ-DEFENSA I FUTUR, atès que en les quatre taules de debat s’estudiaran les darreres reformes legislatives per garantir i ampliar la defensa dels Drets dels Animals, així com una tendència evolutiva de la nostra normativa aplicable tendent a l’assoliment de les màximes quotes proteccionistes que ja es contemplen en Dret Comparat.

En aquest sentit, s’analitzaran Tractats i Convenis vigents de la UE, la transposició de les Directives Europees en aquesta matèria, així com les reformes operades a nivell estatal (Codi Penal, Codi Civil, Llei d’Enjudiciament Civil i Llei Hipotecària), tant en el vessant del Dret substantiu com en el vessant pràctic i doctrina jurisprudencial.

Igualment es farà una especial valoració i consideració de la Normativa proteccionista a Catalunya i les reformes aprovades en altres Comunitats Autònomes, així com en l’àmbit de les Ordenances Municipals.

Finalment s’estudiaran els instruments per a l'aplicació de les normatives proteccionistes, mesures de formació, educació, foment, socialització, comunicació, col·laboració dels operadors implicats (forces i cossos de seguretat, sectors socials, societat civil), qüestions d’ètica i Drets Humans.

Tots ells debats jurídics que reflecteixen l'EVOLUCIÓ, la importància de la DEFENSA, i el FUTUR de la protecció dels Drets dels Animals.

INSCRIPCIONS:

CONTACTE:

(cpda@icab.cat - cemicab@icab.cat)

Documents

Contactes