Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Apunta't al Taller: 'Com sobreviure a l'estrès de l'advocacia amb la pràctica de Mindfulness'

15/05/2019
Apunta't al Taller: 'Com sobreviure a l'estrès de l'advocacia amb la pràctica de Mindfulness' La Comissió de Cultura de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per a un nou taller, aquest cop sobre com sobreviure a l'estrès de l'advocacia amb la pràctica de Mindfulness. Tindrà lloc el pròxim 5 de juny de 18 a 20 hores, a l'Aula 61 de la 6a planta de la seu col·legial (c/Mallorca, 283).

El Mindfulness, més enllà de la concentració i la claredat mental que permet, és un mètode de creixement personal de gran utilitat per als professionals de l’advocacia, especialment per la seva eficàcia en la reducció de l’estrès, la regulació emocional, la presa de decisions, la creativitat i les relacions interpersonals.

Practicar Mindfulness contribueix a modificar les estructures cerebrals i els patrons de conducta, millorant les competències professionals en un context d’alta exigència com és el sector jurídic.

El facilitador del taller serà l’advocat col·legiat Ferran Garcia de Palau, instructor acreditat del programa de Mindfulness per a la Reducció de l’Estrés-MBSR per la Univeristat de Massachussets, membre de l’Associació Professional de Instructores de Mindfulness-MSBR, membre del Comitè de Benestar de l’Institut de Salut Mental de l’Advocacia (ISMA) i també Director de formació del Col·legi de Procuradors de Barcelona.

No es requereix experiència prèvia!

Més informació i inscripcions aquí.  

Contactes