Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Cloenda del 24è Curs de Dret Penitenciari

06/06/2014
Cloenda del 24è Curs de Dret Penitenciari El proper dia 11 de juny tindrà lloc la clausura de la 24a edició del Curs de Dret Penitenciari, que un any més ha comptat amb operadors jurídics de totes les àrees que intervenen en el sistema penitenciaria y defensa dels interessos dels interns: Magistrats de la Audiència Provincial de Barcelona, Secció 21, i dels Jutjats de Vigilància Penitenciària, Magistrats de la Jurisdicció de lo social, Fiscalia de Vigilància Penitenciària, Tècnics de l’Administració Penitenciària i Advocats.

El curs ha comptat amb una elevada participació, s’han obert debats entre el ponent i els assistents i s’han posat sobre la taula qüestions relatives a la defensa de les persones privades de llibertat.

 

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat